Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Честит Първи Април
Свий
X
-
До: Честит Първи Април
Напълни се с оферти за острови
А АЗ МРАЗЯ острови
!!!!! Всички ли ще ходите бе ??
Само аз ли ще се остана тук, немил недраг да се скитам ....
Ама така ви се пада . Да ви изгорят глезените от слънцето дано ! Цял ден в кристални води да се къпете
! Да се натъпчете с коктеили до козирката , че лошо да ви стане
! Цели нощи да танцувате докато краката ви се подкосят ..
! Зорка и Цвети тен да хванат дано
, че и 28те им деца също ...
Аидееееее , махам се от тука и няма да вляза повече в тоА форум
Курортисти с курортисти такива ....
По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Аа те чаветата са си с тен, не бой се!Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнениеЗорка и Цвети тен да хванат дано
, че и 28те им деца също ...
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
...и 28-те ли...Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеАа те чаветата са си с тен, не бой се!

,шот гледам нищо не ме дядосва и дърпа за крачола.
И защо пишете сега в тази тема не моа се присетя,при положение че 1 април е утре...
Коментар
-
Деди, дедии...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение...и 28-те ли...

,шот гледам нищо не ме дядосва и дърпа за крачола.
И защо пишете сега в тази тема не моа се присетя,при положение че 1 април е утре...
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
...думаш да тура пенджура за близко и да погледна под масата...Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеДеди, дедии...
Коментар
-
А така !! Монтирай уреда за близък бой , вземаш един лист и химикал (да си ги записваш , че да не изтървеш някое) и в "режим" лежешком 4x4 претърсваш недвижимата собственост . При поява на съмнения за точната бройка - пускаш кучето за тараш . То ще ти докара "липсите"Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение...думаш да тура пенджура за близко и да погледна под масата...

По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Тц,като ще е тъй-бабинта им да ги води на отчет,аз имам бири в хладилника за осчетоводяване.Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнениеА така !! Монтирай уреда за близък бой , вземаш един лист и химикал (да си ги записваш , че да не изтървеш някое) и в "режим" лежешком 4x4 претърсваш недвижимата собственост . При поява на съмнения за точната бройка - пускаш кучето за тараш . То ще ти докара "липсите"

Недей баш тоз скъп за теб екземпляр,че да не ми тръгне в ариергард докато си връзвам налъмите.Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеМаксе, да зема да ти пре-подаря единия микроскоп, дето ми подари доган ага?

Коментар
-
Маймуна нахълта в кметски кабинет

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=343930
Коментар
-
Аз работя за бъдещето на Оффороуда, след 20 години ще видите новите Близнаци, а може би и дори един Стефан!Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение

какви са ия 28 чавета бе. Да не си правите Дунав-ЦСКА 
За Зорка незнам, може да поддържа числеността на Русе...Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеАз работя за бъдещето на Оффороуда, след 20 години ще видите новите Близнаци, а може би и дори един Стефан!
За Зорка незнам, може да поддържа числеността на Русе...
Голямо "работене" ще падне !!! Милата !!
Това се казва всеотдаиност към някаква кауза . Явно не случайно си "супер модератористка "
, ама трябва и да те издигнем в чин - пчела майка на форума .
Зорка много сви бройката , ама като се потруди повечко ,и нея ще канонизираме .По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
!
Коментар