Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честит Първи Април

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Честит Първи Април

Крадците ми върнаха джипката!
    Камен Механджиев

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
      Честит 1ви април на всички Аз вече имам шофьорска книжка,купих си джип/мечтата ми/ Тойота
      Да почерпиш! Наистина, пък друг път и джиип да си купиш!
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        Ще ти се
        А ти и Юли сте кръстници
        Мислете какво ще купувате...... джипки, къщи, екзотични екскурзии... нямаме претенЗии
        Добре. Ама ето ти списъка, от който ще избираме име!
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E8%EC%E5%ED%E0
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Туку що ми съобщиха, че мой, непознат досега чичо, ми е приписал на мое име един от хавайските острови. Са кво да го праа тоя остроФ.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Добре. Ама ето ти списъка, от който ще избираме име!
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E8%EC%E5%ED%E0
            Уффф, толкова много имена си харесах.... как да родя толкова деца.....
            Ако е момиче ще се казва Лимонка Крушовска, а ако е момче Идеал Тухчиев Но все пак... избора ми може да търпи корекции
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Дай ми го
              Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
              [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Туку що ми съобщиха, че мой, непознат досега чичо, ми е приписал на мое име един от хавайските острови. Са кво да го праа тоя остроФ.
                Е, как кво - подари го на форума и членовете, и отиваме сички там да живеем...
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                  Уффф, толкова много имена си харесах.... как да родя толкова деца.....
                  Ако е момиче ще се казва Лимонка Крушовска, а ако е момче Идеал Тухчиев Но все пак... избора ми може да търпи корекции
                  Ми тогава ти стискам палци за седемзнаци...
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                    Ми тогава ти стискам палци за седемзнаци...
                    Цял футболен отбор да родиш, комплект с резервите

Ако слушаш, може и да помагам, когато не съм заета с Лимонка или Идеал
                    Daddy's girl! Always & Forever!
                    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Да почерпиш! Наистина, пък друг път и джиип да си купиш!
                      И ся се чудя дека да си сложа джипката,че у гаража не влиза, а пък и на пететажната ни къща още гаража не е готов Ще почерпя догодина на 1ви април

Коментар

Първанов стяга партия, Мариана Попова – водач на листата
                        Рано тази сутрин президентът Георги Първанов реши да използва правото си на обръщение към нацията по Българската национална телевизия и Българското национално радио.

С всеки изминал ден, предполагам, че не само аз констатирам това, дебатът в българската политика се свежда до проблемите на партиите, до междуличностните отношения. Питам се – това ли е перспективата на българския политически дебат? Всеобщо е мнението, което аз споделям, че корупцията в политическия живот се запазва, въпреки усилията за нейното ограничаване, въпреки настойчивото действие на определени власти, за което имаме факти и от последните дни.

С тези думи президентът Георги Първанов започна обръщението си, в което обяви създаването на Национално движение под негово лично ръководство за участие в предстоящите парламентарни избори през лятото.

Налага се мнението за необходимостта от оздравяване на политическата ни система, за съществени качествени промени в начина на функциониране на политическия модел. Предлагам ви идеи в няколко направления, които след малко ще обобщим, заяви президентът.

Той информира обществеността, че "назрелите обстоятелства" в българския социален живот са го принудили да излъчи най-достойните кандидатури, които ще разчитат на пълната му морална и политическа подкрепа, за да "бъдат силен конкурент" на предстоящите избори на "изхабените лица и идеи".

Тъй като Първанов не може да заеме председателското място в новосформирания Инициативен комитет, докато изтече президентският му мандат, за изпълняващ длъжността председател е назначена Нора Ананиева – бивш заместник-председател в 37-ото НС.

За заместник-председател на новото движение „Гражданско Обединение за Целокупност и Единство“ /ГОЦЕ/ Първанов предлага Клара Маринова – бивш депутат и говорител на БСП.

Президентът акцентира и върху ролята на "младите, достойни българи", които трябва да участват в "политическия ни дебат".

Това е причината държавният глава да предложи певицата Мариана Попова за водач на листата в София, а популярният напоследък Тодор Славков – за втори кандидат на "Гражданско Обединение за Целокупност и Единство" в Пловдив.

Преди малко информационните агенции разпространиха и писмо от председателя на „Гражданска лига на България“ Стефан Гамизов, в което политологът изразява пълната си подкрепа към призива на президента.

С всички сили и средства "Гражданска лига на България" ще подкрепи участието на президентското движение на предстоящите избори, подчертава Гамизов.

Също така преди малко информационните агенции не разпространиха и нито ред от написаното по-горе, тъй като текстът е съобразен с календарната дата и нагласите в българското общество в ранните часове на първия ден на април.

Казано с други думи – Честит Първи април!

Коментар

Понеже кабинета е подал оставка, Първанов е разговарял с Венци Петров за съставяне на правителство. Няма информация все още за отговора, но близки източници потвърдиха, че г-н Петров ще организира офф роуд състезание за да определи съответните министри!
                          Последно редактирано от nikita66; 01-04-09, 13:19.
                          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Ей това сега, ако не е първоаприлска, значи е директно за темата за китайците

http://news.ibox.bg/news/id_397080977
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Аз пък вчера получих съобщение по мейла, че са ми присъдили Нобелова награда ей така между другото. И понеже забогатях малко с милион и триста хиляди, каня всеки който иска да си събира багажа и заминнаваме на Карибите за едномесечна ваканция на мои разноски.
                              Честит 1 април!
                              0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                                Аз пък вчера получих съобщение по мейла, че са ми присъдили Нобелова награда ей така между другото. И понеже забогатях малко с милион и триста хиляди, каня всеки който иска да си събира багажа и заминнаваме на Карибите за едномесечна ваканция на мои разноски.
                                Честит 1 април!
                                Моля, темата да бъде заключена. Ние с natalli заминаваме. Понеже сме от Филибето, аз първи се добрах до тях!
                                Багаж няма да ни трябва!
                                Впрочем, вече нищо не ни трябва!
                                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X