Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абе,, има си още състезания. Нищо не е решено!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• Що така бре, Санде? Бях останал с вчепетление, че такива игрички ти харесват. Може и да съм се заблудил, ама когато Хамито бавеше Нико с цел да го изпревари НЕсъотборник, ти отбеляза, че това е борба за точки или нещо подобно.
      Иначе не ми дреме за Макси, но е единственият в момента, който може да нарита нечий мрънкащ прогейски ориентиран черен задник. С нетърпение чакам да влязат в борбата Ландо, Сайнц и Ръсел. Даже Окон и Льоклерк, но... за момента надеждата ми е в антипатичното Йосково изобретение да счупи статуквото и хегемонията.
      И дано не се обидиш и ти като Владо, защото много ти ценя всички останали виждания и изказвания по темата Ф1 от доста години.
      Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• О, не се обиждам, Гена.
        Хам порастна и престана. Това с прогейщината не съм му простил. БЛМ-то също. Но Кермит не го понасям. Жената обожаваше Себ, докато не се появи с папагалската фанелка и масТка. Аз не го понасям още от "пръстчето".
        Всеки с предпочитанията си, зийшли.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• И аз за Фетко от пръста, макар и той да помъдря от тогава. Няма ги вече старите 'жентълмени. Но то и колите се поизпедерастиха, и спорта като цяло.. , и света...

Живи и здрави, Саше!

Коментар

• Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Ръсел, Сайнц и Ландо ще му "сипят" в бъдеще.
            Ще се радвам да му сипят, защото за разлика от теб не съм фен на никого
            Само да се прекъсне серията на седемкратния, защото това няма нищо общо със спорта, а си е чиста политика.

Коментар

• Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              Ще се радвам да му сипят, защото за разлика от теб не съм фен на никого
              Само да се прекъсне серията на седемкратния, защото това няма нищо общо със спорта, а си е чиста политика.
              Aре сега А 7-те титли на Шумахер старши Спря го смяната на правилата. И сега евентуално ще се получи същото, но искрено се надявам, че Макси ще му сецне мерака за 8-ма титла предсрочно
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

• Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение

А 7-те титли на Шумахер старши
                Тия двамата нямат нищо общо. Бягат в различни коридори, а при Шуми даже беше с препятствия

Коментар

• Motor racing-Hamilton disqualified from Sao Paulo F1 qualifying - Metro US

Честита Ви титла!

Коментар

• Макс му пипна крилото и го урочаса, срещу 50 000Е

Коментар

• piron47
                      piron47 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Макс е бил наясно че ще отнесе глобата, но това му действие е умишлено и преднамерено и целта е една - да прецака Хам дори за едно състезание. Не ми се вижда спортсменско, ако е пилот да спечели на пистата.

• Десет години редовно крило, сега не?! Някой се подсигурява!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• Това каране ми напомни Турция 2006.

Коментар

• Аз пък не виждам чак такъв героизъм от страна на Хамилтън. Лек автомобил настроен за висока скорост на правите, с нов двигател на пълна мощност, без пазене на медиум гумите, писта удобна за изпреварване и най-вече нежеланието на никой от изпреварените да се намесва в борбата за титлата.
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• Аз пък не ща да ровя в Уики какво е станало 2006та в Турция. Не помня с мен какво е станало тогава, та във Ф1. Признавам си

Коментар

• Такива ми ти работи...

Коментар

• Браво на Блеки! Страотен мерцедес. Дано всичко му е законно. Интересен сезон до самия край.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X