Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Утре ще е стратегия.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• Стратегически Ботас прее..а и двата Редбула, изключителна екипна работа

Коментар

• Има Господ!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

• Невероятно състезание, но пред очите ми е само повторният старт, само с една кола под светофарите

Коментар

• Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Има Господ!
            И той се казва Алонсо!!!
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

• бат'Марто
              бат'Марто коментира
              Редактиране на коментар
              Правилно ! Велик е !

• Тия в екипа на Мерцедес требе да са невъобразими тъпанари. За пореден път се усират със стратегиите. От сигурно първо място се задоволяват с трето и то само благодарение на Хамилтън. Иначе надпреварата беше приятна за гледане, но се чудя дали някога ще спрат малоумните решения от бокса на Мерцедес.

Коментар

• бат'Марто
              бат'Марто коментира
              Редактиране на коментар
              Да,да, така е ... Правиш си втория пилот камикадзе, торпилира всичко що пречи подред... Първия ти пилот се прави на Калоянчев (мир на душата му ) , сцепление нямал...Що всите големи шампионЕ са такива говнярЕ....Публиката си показа отношението....

• коко келеша
              коко келеша коментира
              Редактиране на коментар
              Не знам дали има конспирация, но Ботас така си клатеше краката, седейки на оградата, че човек би си помислил, че е доволен от добре свършената работа Х33

• Алонсо пилот на деня - маалко е странно да те отличат за пречене, а не за каране.
            Фетел с шарена каска, маска и фанелка. Ако го прави за пари искам да знам за колко става дума. Ако е по убеждение, нищо не искам да знам.
            Люис беше като болен на подиума, това театър ли беше или нещо му стана?

Коментар

• Преди години, Менсъл на 40 години стана световен шампион. Може Алонсо да подобри и този рекорд, примерно догодина

П.П. Не знаех, че защитата на позиция не се брои за каране
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

• Жалко, че Алонсо много рядко има допирни точки със силните на деня. Има на какво да ги научи....
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• Хайдее, дисквалифициран... В това състезание Фетел ще остане да блести само с цветовете на дъгата

Коментар

• Я сега да намерят някакво провинение и на Алпин, та да добутат бежовия до първото място. Като не може с каране, поне съдиите да помогнат

П.П. НЕма начин нЕкой у ФИА да не е с български корени. А може и да са повечко
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

• Аааа, за каране си кара, но съотборникът му пък колко продуктивно блъска, да тренира боулинг по добре

Коментар

• Баси,скоро да очакваме ли да мерят и пикнята на пилотите.(че -0,8кг. течност нали предимство )
                        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                        Суперспам - спама на суперите

Коментар

• 25-ти август бележи точно 30 години от деня, в който Михаел Шумахер за първи път стартира във Формула 1.
                          https://corner.dir.bg/formula1/zatvo...ut-na-shumaher

Коментар

• Много съм доволен!

https://clubs1.bg/news/alpin-potvardi-alonso/
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X