Утре ще е стратегия.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формула 1
Свий
X
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеИма Господ!
Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
- 2 likes
Коментар
-
Тия в екипа на Мерцедес требе да са невъобразими тъпанари. За пореден път се усират със стратегиите. От сигурно първо място се задоволяват с трето и то само благодарение на Хамилтън. Иначе надпреварата беше приятна за гледане, но се чудя дали някога ще спрат малоумните решения от бокса на Мерцедес.
Коментар
-
Да,да, така е ... Правиш си втория пилот камикадзе, торпилира всичко що пречи подред... Първия ти пилот се прави на Калоянчев (мир на душата му ) , сцепление нямал...Що всите големи шампионЕ са такива говнярЕ....Публиката си показа отношението....
-
Не знам дали има конспирация, но Ботас така си клатеше краката, седейки на оградата, че човек би си помислил, че е доволен от добре свършената работаХ33
-
-
Алонсо пилот на деня - маалко е странно да те отличат за пречене, а не за каране.
Фетел с шарена каска, маска и фанелка. Ако го прави за пари искам да знам за колко става дума. Ако е по убеждение, нищо не искам да знам.
Люис беше като болен на подиума, това театър ли беше или нещо му стана?
Коментар
-
Я сега да намерят някакво провинение и на Алпин, та да добутат бежовия до първото място. Като не може с каране, поне съдиите да помогнат
П.П. НЕма начин нЕкой у ФИА да не е с български корени. А може и да са повечкоЧужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Баси,скоро да очакваме ли да мерят и пикнята на пилотите.(че -0,8кг. течност нали предимство)
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
25-ти август бележи точно 30 години от деня, в който Михаел Шумахер за първи път стартира във Формула 1.
https://corner.dir.bg/formula1/zatvo...ut-na-shumaher
- 1 like
Коментар
-
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар