Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Писах година на Мерцедес, ама май ще е на Лотус.
    Колкото до стратегията на Ферари, някой може ли да преброи колко точки струва на пилотите тази "стратегия"?
    Фетел пък, защо ли стартира. Нека си получава купата за първо място и да не хаби болидите.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не се безпокой, Уебър ще събере много нови фенове за разлика от Фетел.На Фетел петното ще му седи през цялата кариера, и той добре си го знае, затова и така се нерви.Абсолютно съм сигурен и че Хорнер няма да му прости това неглижиране и в един момент ще му го напомни.Иначе състезанието за Фетел протече силно и сигурно както беше миналото за Алонсо.Да Фетел изпревари Алонсо, но да ти припомням ли приятел колко пъти обратното се случи в Китай?
      Вече е скучно да коментираме Манчев и "оня НЕ а другия" че не му помня името, но тези двамата до средата на състезанието бяха единствените които не разбраха за проблема на Алонсо с ДРС.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

интересно, кой ли е най-коментирания напоследък?! Той е май, и най-интересния?! И аз това казвам... и то - от години... А за "петна", "нерви" и "фенове"- има много състезания още... Не раздавам присъди - напротив подкрепям го. А Уебър - и този път не беше в час, освен да се цупи, ако имаше и характер... но дай да не превръщаме темата само за/против Себ, не че няма защо
        Иначе се спазва правилото когато Ферари и Алонсо губят - ауууу тоя лош Себ...
        а и другите: Перес, Ди Реста, Хамилтън, дори и Бътън, ме изкефиха... интересно кви ще са коментарите, ако Лотус завършат преди Ф, Маковете и Мер. тази година?! Май това се очертава?
        Последно редактирано от ivied; 22-04-13, 09:35.

Коментар

Погледни дори и твоите постове и ще разбереш кой е най-коментирания. А Фетел, действително трябва да направи някоя подобна "простотия" за да се изравни с него.

Коментар

То Алонсио и Фетел да се радват че Кими не е с болида който "трябва" да бъде, нищо чудно Алонсио да прерита след сезона да се връща в Рено(Лотус) все пак си му харесва да седи там където преди това Кими е попръцквал и му е затоплил местенцето.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

То със болид който "трябва" да бъде, всеки пилот ще стане шампион, номера е с слаб болид да го можеш,а за момента само един го може.
              0898496264 -Пламен

Коментар

Първоначално публикуван от diuks Преглед на мнение
                То със болид който "трябва" да бъде, всеки пилот ще стане шампион, номера е с слаб болид да го можеш,а за момента само един го може.

двама!
                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Поклон!
                  19 години от гибелта на една от най-големите легенди на Формула 1 Аертон Сена.
                  Трикратният световен шампион и икона за милиони хора по света загина след катастрофа на 1 май 1994 г. на пистата Имола по време на Гран при на Сан Марино.
                  За 161 старта в кариерата си Сена има 41 победи, 80 подиума, 65 полпозишъна.
                  По първи позиции на грида го изпреварва единствено Михаел Шумахер - 68, а трети понастоящем е Себастиан Фетел с 38.

Коментар

За немскоговорящите препоръчвам да гледат формулата по каналите Sport1, ORF1 освен RTL или Sky1.
                    Линк оттук:
                    http://schoener-fernsehen.com/
                    Приятно гледане!
                    (вкл. и за почитателите/феновете на Мерцедес
                    Последно редактирано от ivied; 11-05-13, 19:24.

Коментар

Май наистина трябваше да си тръгне Шуми, за да тръгне и Мерцедес. Е, в състезанието не са много дОбри, но нали се почва отнякъде...
                      Та как е за утре? Фетел, Кими, Алонсо? Кой?
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Май наистина трябваше да си тръгне Шуми, за да тръгне и Мерцедес. Е, в състезанието не са много дОбри, но нали се почва отнякъде...
                        Та как е за утре? Фетел, Кими, Алонсо? Кой?
                        или да дойде Хамилтън... + него

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Май наистина трябваше да си тръгне Шуми, за да тръгне и Мерцедес.
                          Май наистина трябваше да си тръгне Люис, за да спре Макларън... Ко им стана пък на тях? Буквално спряха.

Коментар

Люис е инстинктивен пилот. Ще им липсва на Макларън. Кофти момента е, че го виждам разсеян напоследък. Дали заради Роско, дали заради Никол, дали е толкова улегнал... не знам.
                            Във всеки случай, не бих отписал с лека ръка Мерцедес за утре. Едва ли са дремали три седмици.
                            Не ги виждам да задържат позициите в началото, но олекнат ли малко...
                            В Бахрейн беше друга историята. Дано тук не се повтори заради другата крайност за джапанките на Пирели. Твърде ниски температури за тези смеси, и съответно грейнинг.
                            Кими, колкото и да е оригинален и да ми е симпатичен, според мен се мърдосва доста.
                            Не съм убеден, че РБ имат по-малко проблеми с износването от Мерцедес.
                            Ферари тррябва да лежат само на таланта на Нандо. Уж работят с тунела на Тойота в Кьолн, а пък имат несъответствия в очакванията от новите части. Позната история.
                            Макларън затъват като Уилямс. Изгуби се живеца там.
                            Радва ме обаче факта, че Перес надига глава. Бътън е средна ръка пилот и такъв ще си остане.
                            Няма да се учудя, ако почне да копира настройките на новобранеца.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Какво им става на Мерцедесите днес? Не мога да повярвам, че са толкова бавни?
                              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Честито на всички Фераристи.Добро състезание за нашия отбор.
                                Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                                АСК Ален Мак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X