Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

По скучна квалификация не помня от кога не съм гледал.
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

Коментар

Затова пък интересна решетка.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Днес Алонсо кара, другите гледат отблизо..

Коментар

Tройката на старта се поразмести на финала... А кой напредна най-много? + Кими ми хареса как си кара със счупения нос...
          А тия дето харесваха Уебър що не си го приберат за каруцар?

Коментар

Днес всичко си дойде на мястото. Черпя за Алонсо и Кими.
            А Марк ми е доста по-симпатичен от Себ.

Коментар

Имах време колкото да пусна телевизора за 2 минути. И тъкмо Маса правеше нещо, от което се е усмихнал широко най-после. Изпревари по смешен начин едно момче, което му взе титлата някога И то е добър пилот, но не е шампион, втори мандат няма да види.
              Тази година явно Кими и Алонсо ще се бият за титлата, а ще я вземе Фетел. Той има пак всичко необходимо.

Коментар

За мен големият въпрос сега е-дали свършиха асата в ръкава на Нюй, тоест дали концепцията на неговият автомобил се изчерпа имайки в пред вид че той не я промени много за тази година.Другите имат активно-механични окачвания /дори и за Ферари чух/ и кой знае още какво.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                  За мен големият въпрос сега е-дали свършиха асата в ръкава на Нюй, тоест дали концепцията на неговият автомобил се изчерпа имайки в пред вид че той не я промени много за тази година.Другите имат активно-механични окачвания /дори и за Ферари чух/ и кой знае още какво.
                  Не знам за аса, но откакто се помня все вади някой коз и ако не е носител на титлата, то се е борил до последно за нея.
                  Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Година на Мерцедес или случайности?

Коментар

Е, ти пък сега. Ще излезе, че трябваше Шуми да си тръгне, та да се отпушат.
                      Факт е обаче, че са по-добре от лани.

Коментар

Каква тишина настъпи, а?! 3 мотора Рено на подиума... Алонсо (съчувствие към феновете му)- изпреварен в началото, после добре, че DRS-a му се развали, да си имат оправдания... А Уебър... Още ли има някой дето го харесва? 2 места загуби в последната обиколка...
                        + за Хамилтън и Перез - и двамата направиха шоу! ++ за ДиРеста - приятна изненада... +++Пак готино състезание!
                        И урааа... ++++ вече не гледам състезанията по БулсатКом и не слушам ИДИОТСКИТЕ коментари на Момчилчо и неговия полуидиот-помощник...
                        Последно редактирано от ivied; 21-04-13, 16:17. Причина: ++++

Коментар

Ако може някой с реална преценка на нещата да каже какво стана с фераритата и Розберг, защо Алонсо и Нико бяха с по-един стоп повече, че направих грубата грешка да гледам състезанието по РТЛ и всичките събития протекоха по време на рекламите. А немският ми е като японския ми. Докато намеря линк на скай спорт....и късно..

Коментар

Алонсо имаше проблем със ДРС-а на крилото си. После даже не работеше. Маса-та пукна задна гума.Розберг май го проспах
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                              Ако може някой с реална преценка на нещата да каже какво стана с фераритата и Розберг, защо Алонсо и Нико бяха с по-един стоп повече, че направих грубата грешка да гледам състезанието по РТЛ и всичките събития протекоха по време на рекламите. А немският ми е като японския ми. Докато намеря линк на скай спорт....и късно..
                              Алонсо - преебан ДРС още в началото (реално кара цяло състезание без него) и заради него - още едно влизане в бокса! Маса - отлепи му се контактния слой на едната задна гума (както на Хамилтън) - един елемент от предното крило даде фира още в началото... Абе пълна каръщина този старт!

Коментар

Ясно...виках да не пак някоя "блестяща" стратегия на ферари..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X