Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАЩО ПАРИТЕ ПРОМЕНЯТ ЧОВЕКА???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Имал съм и доста пари в един момент от живота си. Не мисля,че съм бил различен. В смисъл бил съм си същото л@йно. Но определено се чувствах много по-спокоен. Друго е самочувствието, когато ти дойдат сметките, да не се чудиш как да ги платиш. Или си харесаш готина джипка и можеш да си я купиш веднага. Уви, при мен вече не е така..

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
    А кажете ми с пари какво НЕ можеш да си купиш освен здраве и любов??? Даже и здравето понякога се купува...
    А любовта още по-лесно..
    Последно редактирано от cveti; 26-03-09, 20:45.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

До: ЗАЩО ПАРИТЕ ПРОМЕНЯТ ЧОВЕКА???

за мен парите са наи важни , така са го измислили учените , и амбициозните , нека да е така ,
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от trajal
        А любовта още по-лесно..
        Не е Вярно!
        Учените са открили, че Нито една жена не се Жени за пари, Всичките - по ЛЮБОВ!!!! /Първо се влюбвали в парите на мъжа и след това Вече по Любов/

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          за мен парите са наи важни , така са го измислили учените , и амбициозните , нека да е така ,
          Някакви псевдо учени, умни или просто болните амбиции на луди хора не могат да ме накарат да повярвам, че нещо имагинерно, измислено и съществуващо предимно виртуално може да ме накара да съм част от масова психоза. Човекът може и да има силно развит стаден инстинкт, но аз не съм офца и не се нуждая от пастир, който да ми казва, кое е важно, кое не и прочее...

Нищо лично де, парите орпделено имат някаква тежест, но при даденостите на нащето време. Съвсем лесно даденостите могат да са други и най-ценното да е земята, дърветата или водата. Та за мен парите са средство за много неща, посредник също, но толкоз...

Коментар

А пък за мен (щом всеки ще си казва за неного какво са) Парите са ЛИПСВАЩИ - Винаги са НЕДОСТАТЪЧНИ за Широко скроената ми Душа
            А това ме натъжава Особено тъжно е, че колкото и да имам - Все няма да стигат
            Но пък от друга страна, вече съм на възраст и скоро ще ми трябват главно за Кисело мляко и хляб

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              Някакви псевдо учени, умни или просто болните амбиции на луди хора не могат да ме накарат да повярвам, че нещо имагинерно, измислено и съществуващо предимно виртуално може да ме накара да съм част от масова психоза. Човекът може и да има силно развит стаден инстинкт, но аз не съм офца и не се нуждая от пастир, който да ми казва, кое е важно, кое не и прочее...

Нищо лично де, парите орпделено имат някаква тежест, но при даденостите на нащето време. Съвсем лесно даденостите могат да са други и най-ценното да е земята, дърветата или водата. Та за мен парите са средство за много неща, посредник също, но толкоз...
              парите са наи важното на света , и пастири имаш , и ако не правиш какво са измислили те оковават и във затвора отиваш
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Това е твърде робско казано така, аз не мога да го приема. Реално човек сам си избира страна. Аз предпочитам да се боря за правата си и да съм различен, ако и в един момент неизбежно да се превръщам в черната овца .

Коментар

Парите не променят човека. Или по-точно променят го само привидно. Той всъщност винаги си е бил такъв. Те просто дават свободата да правиш това, което искаш. Дали ще е възможноста да караш определена кола или да се държиш по определен начин... едно и също е. Когато нямаш пари си длъжен ад се държиш по определен начин, за да оцелееш. Може да си гадняр, но да го прикриваш, за да има какво да ядеш утре или да си голям добряк, но да го подтискаш... пак за да има какво да ядеш утре. Многото пари вече дават свободата да си се държиш като гадняр, защото хляба ти не зависи от други или като добряк, защото хляба ти вече е осигурен и може да помислиш и за друго.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Всичко мнения могат да бъдат проверени с един много прост експеримент. Аз съм съгласен да бъда опитната мишка в експеримента. А той е следният:
                    Форумът има 40 000 регистрирани. Събират по 1000 лв. и ми ги дават, което прави 40 000 000 лв. След което специално избрана комисия наблюдава дали се променям и в каква насока.
                    Готов съм на тази жертва.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      ...Аз съм съгласен да бъда опитната мишка...
                      И аз, и аз...
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Аз съм съгласен да бъда опитната мишка .... ми ги дават, което прави 40 000 000 ... дали се променям и в каква насока.
                        Готов съм на тази жертва.
                        Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        И аз, и аз...
                        Учудвате ме колеги...най-новата история на България изобилства с такива експерименти...няма лошо да ти дадат такива пари, лошото е че в един момент идва котарака с 22 калибър . За справка търси Крушата,... черешарчетата, ..бачо Илия,... Кюлев и т.н.
                        Съдбата на последните "герои" от прехода също е по темата и дава много отговори на въпроса защо и как парите показват какви сме ние хоратата. Не напразно готови пари на всекиго не са давани ....и кукловодите знаят нещо .
                        Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X