Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Пушенето не влияе, но ако изядеш два или три банана, ябълки или круши, 0.2 ти излиза като стой и гледай. От няколко едри чепки грозде може и повече да покажеш.
    Е сега и да не ям,или само на пържоли да я карам
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
      Е сега и да не ям,или само на пържоли да я карам
      Ти си знаеш.

Пържолите пък без напитка са трагедия. Ако е така, предпочитам плодовете.

Коментар

Всички млади карачи на диета,никви банани,никакво грозде и по едно Рено 5 Турбо и рьгай по светофарите.Ко му плащаш,само около 160 коня.Става като Импрезата тука - над половината са размазани преди да навьршат 3 години.

Като идея добре ма що само половината идея са вкарали не ми е ясно.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Всички млади карачи на диета,никви банани,никакво грозде и по едно Рено 5 Турбо и рьгай по светофарите.Ко му плащаш,само около 160 коня.Става като Импрезата тука - над половината са размазани преди да навьршат 3 години.

Какво рено 5 че и турбо искаш да му загубя броните ли ,ами ако нямам пари ко прайм.не стига че и съм злояда пък и на диета пържолена.

Коментар

Много е Рено 5. Значи до две години стаж шофьора не е шофьор,колкото и талантлив да е. Те хубаво измислиха кат.В1 и това трябва да стане задължително за всички новобранци със стаж до 2 год. В практиката ми като ПЪТНА ПОМОЩ съм се нагледал на катастрофи с новобранци на които "Тати" им е купил колата защото е добро момче/момиче. Такива щети праят че косата да ти настръхне. Те са нещо като възрастните хора без координация.
            Аз съм ЗА ТОВА МЛАДИТЕ И ВЪЗРАСТНИТЕ ШОФЬОРИ ДА СА С ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ШОФИРАНИТЕ АВТОМОБИЛИ. Дайте им по един Смарт но с ограничание в скороста до 50км/ч и готово.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              Има някаква тъмна схема по която определят колко ти е застраховката. В 20 компании да се обадиш, 20 различни цени. Тука позлват повече статистики отколкото простотии от рода колко ти била кубатурата.
              Малко примери- Събару импреза съм чувал че застраховката е двойна. Статистиката показва че се карат от луди глави. За хора до 25 години е по скъпо- статистически се блъскат по често. Зависи даже и от пощенския код на които живееш. Взимат и данни от КАТ колко нарушения имаш. Карал си пиян, после те хванали с превишена скорост и накрая имаш лека катастрофа, но другия порязан / ранени хора/ Застраховката ти скача до небето. Виждал съм хора да им искат по над $ 1000.00 на месец. За сравнение моята е около $ 50.00.
              Карам Хонда, не ме хващат често, имам повече от 5 години стаж и съм над 25. Зависи от много неща, но си е персонално. Наема ли си кола, застраховката ми важи и за наетата кола.
              Благодаря за инфото
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                Много е Рено 5. Значи до две години стаж шофьора не е шофьор,колкото и талантлив да е. Те хубаво измислиха кат.В1 и това трябва да стане задължително за всички новобранци със стаж до 2 год. В практиката ми като ПЪТНА ПОМОЩ съм се нагледал на катастрофи с новобранци на които "Тати" им е купил колата защото е добро момче/момиче. Такива щети праят че косата да ти настръхне. Те са нещо като възрастните хора без координация.
                Аз съм ЗА ТОВА МЛАДИТЕ И ВЪЗРАСТНИТЕ ШОФЬОРИ ДА СА С ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ШОФИРАНИТЕ АВТОМОБИЛИ. Дайте им по един Смарт но с ограничание в скороста до 50км/ч и готово.
                Богии даи сега и на каруца да се учим ,ти сега много ме разтроиваш,не говори така ,до вчера се карах с моя сега и с теб ли ,то катастрофите не са само от новобраци, има и такива дето са на повече от две години стаж дето се правят на шумахери ,а аз карам с най много 50 градско.

Коментар

Богии даи сега и на каруца да се учим ,ти сега много ме разтроиваш,не говори така ,до вчера се карах с моя сега и с теб ли ,то катастрофите не са само от новобраци, има и такива дето са на повече от две години стаж дето се правят на шумахери ,а аз карам с най много 50 градско.
                  ААААА с женския пол кавга не бива но фактите са си факти. На мен като ми дадоха навремето шофьорска книжка бях като змей на пътя ама и правих много грешки. Можеш ли да си преставиш че взимам книжката и след 30мин. бях се залепил на бронята на една Шкода,абе СРАААААМ. Ти сега караш с 50 ама утре знае ли човек
                  Дий Снайдер

Коментар

Какво рено 5 че и турбо искаш да му загубя броните ли ,ами ако нямам пари ко прайм.не стига че и съм злояда пък и на диета пържолена.

Хубу де,земи едно Тико и ми свирни да ти покажа как се скача на бор на 220 см височина.800 кубика е само ма с газ до ламарината на трета вдигаше около 90 и стига да няма борове покрай пьтя може и а пристигнеш за там за кьдето бьрзаш.Моя бор обаче си беше истински,Тикото стана на кроасан горкото,така се уви около бора.

Това в защита на конете и ограничението за новите карачи.Или да го направят като хората или има да мигат как коли под 1.6 правят на моркови половината им полицейски автомобили.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

...Или да го направят като хората или има да мигат как коли под 1.6 правят на моркови половината им полицейски автомобили.
                      Че тук повече от половината патрулки са Астра 1.4. С малко по-надуто Жигули ще им избягаш, ако те гонят.

Само че, тука милицията почна да си спомня някои истини от времето, когато официално беше милиция. Например, че освен патрулка, има и радиостанция.

Коментар

Нещо май аз съм задълбал в грешна посока. Защо ли си мисля, че е по важно как караме, а не какво караме. Преди няколко месеца- на магистралата, развихрил съм се. Колата под наем. Спира ме ченгето, глоба за превишена скорост. Посписвам се че съм я приел. Най отдолу пише "ако не сте съгласен с мнението на полицая моля вижте обратната страна. Обратната страна е призовка за съд. Ако не си платя до еди коя си дата, да се явя на еди коя си дата в съд еди кой си.
                        Наех си адвокат- някой път ченгето не идва и печелиш автоматично. Ченгето се появи със запис на колата ми и данни от радара. Адвоката само сви рамене.
                        Сега имам заповед от съда да си платя глобата до еди коя си дата, ако не, на следващия ден ще имам наложена заповед за арест. Това всичкото за едни 15 мили в повече. Утре отивам да им дам $ 400.00. Днеска карах много внимателно. Вчера минах курс и тест през интернет / 8 часа / за безопасно шофиране. За повторна такава проява глобата се умножава няколко пъти. За трети път глоба няма. Никoй не му дреме какво караш.
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Преди време четох една статистика (цитирам по памет):
                          12.5% от катастрофите се предизвикват от 2-та % шофьори със стаж до две години.

Моля маладите шофьори да не се оплакват, така е по-правилно. Аз като ме учат да карам от 11-12 годишен като взех книжка ми поставиха следното ограничение: "Караш 1000 км. с придружител с опит и тогава можеш да взимаш колата сам". Като се замисля дори не се и ядосвах... Тези 24 часа курс са си подигравка.
                          Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            Утре отивам да им дам $ 400.00. Днеска карах много внимателно.
                            Горкия,там неможеш да бутнеш някой "Франклин" на ченгето и да ти се размине.

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                            Преди време четох една статистика (цитирам по памет):
                            12.5% от катастрофите се предизвикват от 2-та % шофьори със стаж до две години.

Моля маладите шофьори да не се оплакват, така е по-правилно. Аз като ме учат да карам от 11-12 годишен като взех книжка ми поставиха следното ограничение: "Караш 1000 км. с придружител с опит и тогава можеш да взимаш колата сам". Като се замисля дори не се и ядосвах... Тези 24 часа курс са си подигравка.
                            Те сега май са 20часа. Навремето инструктора ни каза " Ние няма да ви научим да карате а само как да го правите" , всичко е до съвеста на човека.
                            Дий Снайдер

Коментар

Аз си гледах книжката забодена в една чаша на секцията в нас.Ни ограничения имаше,ни закони,но като се пребера в нас и като има Я ДА ТИ ВИДЯ ТАЛОНА и като го няма и ............книжката на трупчета.

Па тия Астри по 1.4 да земат да ги преквалифицират кьм паркове и градинки,да глобяват кой плюе по улицата.С Голф 1.8 ГТИ кьм Бояна редовно плачеше някой полицай, "колата" беше 2000 лева.

За клюкарки става - те тук ги има и с летни кьнки и колелета,но Хонда Сивик 1.7 полицейска няма.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

[quote=banjo;661803]Горкия,там неможеш да бутнеш някой "Франклин" на ченгето и да ти се размине.

Я не мога, мога и още как. Бутам му, той си вади пистолета, завърта ме наобратно и ми слага белезници. Ако не ми ги сложи на мене, след края на смяната като му гледат лентата със записа, ще му ги сложат на него. Глобата отпада, ако ме е изтървал от кадър. Никога няма да ме остави да мръдна от мойта кола. Изтърве ли ме мога всичко да кажа- Педал беше господин съдия, долен ляв педал. И ме опипваше докато беше опрял пищов в главата ми. Вадим 2 свидетели и... Няма как, всичко се записва.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X