Приеха ли закона .... Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика , защото четох че е приет (дано не е ...)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика?
Свий
X
-
До: Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика?
От вчера май вече е приет закона,чудят се вече какво да измислят,преди седмица моя ме зарадва че имам какво да карам ,а сега трябва да слизам от тераното защото е 2.4 ,е ко да правя сега ,да ходя пак с автобуса,няма да стане,в къщи има закон не се кара лека кола всички мпс-та са джипове,освен да чакам сега да вземе някой самураи 1.0
Коментар
-
Сега е момента,че ще им скочат цените
Майтапа на страна.Само кубатура ли е ограничението или има и някакви конски сили,че има едни такива малко Японски резачки дето от 1.3 чудеса правят.Та има ли ограничение на конете?
Няма да взимам книжка,просто ми е интересно.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Тия са олигофрени ако приемат ограничение само по кубатура, Колегата по горе е казал че има доста резачки с ниска маса с 1600к.с."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Тоя закон и да го приемат, ще е временен. Както стана с точките на младите шофьри. Ще ги натиснат за дискриминация и тн. и ще го махнат. А глупоста с 0.2 промила чухте ли я? Ако си изкарал книжка на скоро и изпиеш 3 бози, ще ти я взематА честито!
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Повечето японци с такава кубатура без много зор можеш да ги направиш да се стрелкат като оси. Един патрул 3.3Д едва ще помръдва. Това е поредната куха история на нашите/вашите мислители. Поредната хранилка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеСега е момента,че ще им скочат ценитеНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеПоредната хранилка.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеЧе те вече скочиха ,от 450 на 750лв за В категория. Пък направо се кефя с последния си ред на шофьорската книжка че съм ги изкарал преди години.. А иначе колагата имаше в предвид цените на малолитражките
(предполагам)
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеЧе те вече скочиха ,от 450 на 750лв за В категория. Пък направо се кефя с последния си ред на шофьорската книжка че съм ги изкарал преди години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеТоя закон и да го приемат, ще е временен. Както стана с точките на младите шофьри. Ще ги натиснат за дискриминация и тн. и ще го махнат. А глупоста с 0.2 промила чухте ли я? Ако си изкарал книжка на скоро и изпиеш 3 бози, ще ти я взематА честито!
,аз може да не пия ,ама пуша.Тея съвсем са полудели ,че и с придружител трябва да караме до една година,аз тамън свалих моя ,да не мърмори,а пък сега трябва пак да му търпя критиките
,това са пълни глупости,много ме е яд
нямам думи
Коментар
-
Последната фза от разпада на държавата се характеризира с ;
- Изобилие от закони и тоталното им неспазване от обществото.
Тази мисъл на Я.Хашек изречена по повод разпадането на АвстроУнгарската империя, започва да става подозрително актуална днес.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеДа те питам, Застраховките в Щатите на автомобилите ли са или на водачите. Тоест за застраховка като нашата "Гражданска отговорност"
Малко примери- Събару импреза съм чувал че застраховката е двойна. Статистиката показва че се карат от луди глави. За хора до 25 години е по скъпо- статистически се блъскат по често. Зависи даже и от пощенския код на които живееш. Взимат и данни от КАТ колко нарушения имаш. Карал си пиян, после те хванали с превишена скорост и накрая имаш лека катастрофа, но другия порязан / ранени хора/ Застраховката ти скача до небето. Виждал съм хора да им искат по над $ 1000.00 на месец. За сравнение моята е около $ 50.00.
Карам Хонда, не ме хващат често, имам повече от 5 години стаж и съм над 25. Зависи от много неща, но си е персонално. Наема ли си кола, застраховката ми важи и за наетата кола.
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеИ това го чух ,е като изпуша две цигари ,колко ще покаже,аз може да не пия ,ама пуша.Тея съвсем са полудели ,че и с придружител трябва да караме до една година,аз тамън свалих моя ,да не мърмори,а пък сега трябва пак да му търпя критиките
,това са пълни глупости,много ме е яд
нямам думи
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар