Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика?

Приеха ли закона .... Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика , защото четох че е приет (дано не е ...)
    三菱帕杰羅
    Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

До: Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика

Не!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

До: Приеха ли закона Шофьор с под 1г стаж с ограничение до 1600кубика?

От вчера май вече е приет закона,чудят се вече какво да измислят,преди седмица моя ме зарадва че имам какво да карам ,а сега трябва да слизам от тераното защото е 2.4 ,е ко да правя сега ,да ходя пак с автобуса,няма да стане ,в къщи има закон не се кара лека кола всички мпс-та са джипове,освен да чакам сега да вземе някой самураи 1.0
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Сега е момента,че ще им скочат цените

Майтапа на страна.Само кубатура ли е ограничението или има и някакви конски сили,че има едни такива малко Японски резачки дето от 1.3 чудеса правят.Та има ли ограничение на конете?

Няма да взимам книжка,просто ми е интересно.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Тия са олигофрени ако приемат ограничение само по кубатура, Колегата по горе е казал че има доста резачки с ниска маса с 1600к.с.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Тоя закон и да го приемат, ще е временен. Както стана с точките на младите шофьри. Ще ги натиснат за дискриминация и тн. и ще го махнат. А глупоста с 0.2 промила чухте ли я? Ако си изкарал книжка на скоро и изпиеш 3 бози, ще ти я вземат А честито!
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Повечето японци с такава кубатура без много зор можеш да ги направиш да се стрелкат като оси. Един патрул 3.3Д едва ще помръдва. Това е поредната куха история на нашите/вашите мислители. Поредната хранилка.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Сега е момента,че ще им скочат цените
                Че те вече скочиха ,от 450 на 750лв за В категория. Пък направо се кефя с последния си ред на шофьорската книжка че съм ги изкарал преди години.
                Прикачени файлове
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                  Поредната хранилка.
                  Да те питам, Застраховките в Щатите на автомобилите ли са или на водачите. Тоест за застраховка като нашата "Гражданска отговорност"
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                    Че те вече скочиха ,от 450 на 750лв за В категория. Пък направо се кефя с последния си ред на шофьорската книжка че съм ги изкарал преди години.
                    Липсва ти за подводница и ракета. Сега след скока на цените какво ще правиш . А иначе колагата имаше в предвид цените на малолитражките (предполагам)
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Той имаше в предвид Самураите, Сега ще им се вдигнат цените защото всичкото останало джипка е над 1600. Иначе за книжката- имАл пАре- дал. Тука е под $ 40 книжката. Не се налага и да можеш да караш.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Тоя закон и да го приемат, ще е временен. Както стана с точките на младите шофьри. Ще ги натиснат за дискриминация и тн. и ще го махнат. А глупоста с 0.2 промила чухте ли я? Ако си изкарал книжка на скоро и изпиеш 3 бози, ще ти я вземат А честито!
                        И това го чух ,е като изпуша две цигари ,колко ще покаже,аз може да не пия ,ама пуша.Тея съвсем са полудели ,че и с придружител трябва да караме до една година,аз тамън свалих моя ,да не мърмори,а пък сега трябва пак да му търпя критиките,това са пълни глупости,много ме е яднямам думи
                        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Последната фза от разпада на държавата се характеризира с ;
                          - Изобилие от закони и тоталното им неспазване от обществото.

Тази мисъл на Я.Хашек изречена по повод разпадането на АвстроУнгарската империя, започва да става подозрително актуална днес.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Да те питам, Застраховките в Щатите на автомобилите ли са или на водачите. Тоест за застраховка като нашата "Гражданска отговорност"
                            Има някаква тъмна схема по която определят колко ти е застраховката. В 20 компании да се обадиш, 20 различни цени. Тука позлват повече статистики отколкото простотии от рода колко ти била кубатурата.
                            Малко примери- Събару импреза съм чувал че застраховката е двойна. Статистиката показва че се карат от луди глави. За хора до 25 години е по скъпо- статистически се блъскат по често. Зависи даже и от пощенския код на които живееш. Взимат и данни от КАТ колко нарушения имаш. Карал си пиян, после те хванали с превишена скорост и накрая имаш лека катастрофа, но другия порязан / ранени хора/ Застраховката ти скача до небето. Виждал съм хора да им искат по над $ 1000.00 на месец. За сравнение моята е около $ 50.00.
                            Карам Хонда, не ме хващат често, имам повече от 5 години стаж и съм над 25. Зависи от много неща, но си е персонално. Наема ли си кола, застраховката ми важи и за наетата кола.

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                              И това го чух ,е като изпуша две цигари ,колко ще покаже,аз може да не пия ,ама пуша.Тея съвсем са полудели ,че и с придружител трябва да караме до една година,аз тамън свалих моя ,да не мърмори,а пък сега трябва пак да му търпя критиките,това са пълни глупости,много ме е яднямам думи
                              Пушенето не влияе, но ако изядеш два или три банана, ябълки или круши, 0.2 ти излиза като стой и гледай. От няколко едри чепки грозде може и повече да покажеш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X