Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Психопати ли са хората, носещи оръжие ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Психопати ли са хората, носещи оръжие ?

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
    Айде че ти оспамих темата
    Че тя затова е тук, да си я спамим на воля. Правилно си чул, то само аз сигурно не знам, откъде мога да си купя на черно, няма да ми кажат , пък и не съм се интересувал. Истината е, че като няма власт и закони, народа го е страх и всеки си е "мушнал" нещо някъде, ей тъй, за зор заман. Ама всички се правят на светици и не си признават.

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
      П.С. С тези на Кристо станаха над половин милион,ей нация със здрава психика сме.
      Но луди много,така че....
      Поздрави.
      Не, не, не са мои, ще вземат сега да ми позвънят , само чух и попитах тук, правилно ли съм чул.
      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Еми аз не се занимават с такива неща но все пак всеки 2-ри мой "приятел" продава а сам само на 15..продаващите също са на по толкова години.А кажете на каде отива държавата ???
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          ... само аз сигурно не знам, откъде мога да си купя на черно, няма да ми кажат , пък и не съм се интересувал. Истината е, че като няма власт и закони, народа го е страх и всеки си е "мушнал" нещо някъде, ей тъй, за зор заман. Ама всички се правят на светици и не си признават.
          В една група сме, и аз не знам, до тук сме двама.
          Като, че ли е народопсихология, и в Америка, ако може да се сравним, при криза се забелязва повишено търсене на огнестрелно оръжие.
          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
            Не, не, не са мои, ще вземат сега да ми позвънят , само чух и попитах тук, правилно ли съм чул.
            Аааааа, ще си кажеш ти, всичко ще си кажеш Като дойдат онея с качулките......и квото не знаеш ще кажеш .

Коментар

За мен не са психопати. Друг е въпросът, дали е законно или не, дали там,каквото е е на разрешителен режим или не. В България все още няма сигурност относно живота и собствеността. Инъче е доста неудобно носенето и грижата за железата,съответно комуникацията с учреждения,банки и др. обществени места.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                За мен не са психопати. Друг е въпросът, дали е законно или не, дали там,каквото е е на разрешителен режим или не. В България все още няма сигурност относно живота и собствеността. Инъче е доста неудобно носенето и грижата за железата,съответно комуникацията с учреждения,банки и др. обществени места.
                слушайте човека много е в час
                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                  Инъче е доста неудобно носенето и грижата за железата,съответно комуникацията с учреждения,банки и др. обществени места.
                  При входа на всяка банка има едни малки сейфове. В които въоръженият може да си остави оръжието докато е вътре...
                  А и много хотели, заведения и спортни центрове предлагат такива малки сейфове за ценности и оръжие.

В Англия например след като забраниха носенето на КНО какво стана ???
                  драстично са се увеличили убийствата с хладни оръжия. И престъпността като цяло се е увеличила.
                  LZ1RED

Коментар

За мен хората носещи оръжие са доста ненормални!
                    Точен случай ,качвам се в автобуса в 6.40 сутринта за училище , при което влизам от първата врата при шофьора и виждам как на кръста си има запасан пистолет
                    Или един друг винаги носи брадва със себе си .. ? ?
                    Чудя се за какво му е на автобусен шофьор да носи такива неща с себе си ............

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                      За мен хората носещи оръжие са доста ненормални!
                      Точен случай ,качвам се в автобуса в 6.40 сутринта за училище , при което влизам от първата врата при шофьора и виждам как на кръста си има запасан пистолет
                      Или един друг винаги носи брадва със себе си .. ? ?
                      Чудя се за какво му е на автобусен шофьор да носи такива неща с себе си ............
                      Може би защото отива на работа в 4.....а не знае кой се прибира по това време. Само да видиш пък аз какво нося....... ще превъртиш маратонките и 130 от място

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                        При входа на всяка банка има едни малки сейфове. В които въоръженият може да си остави оръжието докато е вътре...
                        А и много хотели, заведения и спортни центрове предлагат такива малки сейфове за ценности и оръжие.
                        само дето нямаш право да предоставяш оръжие на трети лица и от там се обезмислят касите защото щом не си обявил тази каса в служба КОС значи не е твоя та дори да имаш и двата ключа

поздравявам 4мата безстрашни
                        Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 29-01-09, 11:26.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                          само дето нямаш право да предоставяш оръжие на трети лица и от там се обезмислят касите защото щом не си обявил тази каса в служба КОС значи не е твоя та дори да имаш и двата ключа
                          поздравявам 4мата безстрашни
                          Да, там е проблема. Спират ме на входа на един хипермаркет.....
                          Господине, ако обичате, раницата в багажните клетки !
                          Госпожице, не мога да я оставя, няма как !
                          Не можете да влезнете вътре с нея !
                          Не мога да я оставя по никакъв повод !
                          Какво по дяволите носите вътре толкова ценно ?
                          Как какво, лични вещи...пари, документи, оръжия...
                          Рядко ме връщат, обаче пускат един от охраната, уж случайно да ходи по мен. Ето начин, да се разхождаш с безплатна охрана.
                          А ако не влезна, ами на 200 метра има друг хипермаркет, конкурентен.....
                          ПП. Мен много си ме е страх по принцип.....ужасно много.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                            Да, там е проблема. Спират ме на входа на един хипермаркет.....
                            Господине, ако обичате, раницата в багажните клетки !
                            Госпожице, не мога да я оставя, няма как !
                            Не можете да влезнете вътре с нея !
                            Не мога да я оставя по никакъв повод !
                            Какво по дяволите носите вътре толкова ценно ?
                            Как какво, лични вещи...пари, документи, оръжия...
                            Рядко ме връщат, обаче пускат един от охраната, уж случайно да ходи по мен. Ето начин, да се разхождаш с безплатна охрана.
                            А ако не влезна, ами на 200 метра има друг хипермаркет, конкурентен.....
                            ПП. Мен много си ме е страх по принцип.....ужасно много.
                            няма живи герои нали знаеш

Коментар

Има. Чък Норис!

Коментар

Дааааа. Герои и богаташи живи в България няма. Имаше една статия....тримата най-богати (все още) живи българи.....Поучително.
                                А за героите.....живи остават по американските филми. Имаше някъде тема, кой ли я беше пуснал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X