Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Психопати ли са хората, носещи оръжие ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Психопати ли са хората, носещи оръжие ?

Не мога да посочан "верен отговор", защото според мен причините да се носи оръжие са много повече от три и не е нъжно да си нито луд (психопат), нито параноик, нито пък да си изгубил вяра в институциите, за да носиш оръжие.
    Аз лично не си обяснявам каква е целта на тази анкета.

Коментар

"Верният" отговор го няма в анкетата (затова и не гласувах), но хора разни, някой носят оръжие защото им се налага, такава им е работата, Други пък ..... по други причини
      Така че да се квалифицират различни хора по само един общ признак не е просто освен "тези който носят оръжие - носят оръжие".
      Аз обаче смятам носенето на оръжие за опасна практика, водеща да сериозен риск от инцидент, естествено на другата страна на медала е Превенцията на подобен инцидент.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        "Верният" отговор го няма в анкетата (затова и не гласувах), но хора разни, някой носят оръжие защото им се налага, такава им е работата, Други пък ..... по други причини
        Така че да се квалифицират различни хора по само един общ признак не е просто освен "тези който носят оръжие - носят оръжие".
        Аз обаче смятам носенето на оръжие за опасна практика, водеща да сериозен риск от инцидент, естествено на другата страна на медала е Превенцията на подобен инцидент.
        Мое съм прост,ама усещам че си прав

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Истината е, че по-добре цял живот да носи човек и да не му се наложи да го ползва, отколкото веднъж да му се наложи и да няма .
          Освен това ножът също е оръжие (или може да се класифицира като такова), и за тези които искат да го използват срещу други хора е не по-малко ефективно средство от огнестрелното.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
            Истината е, че по-добре цял живот да носи човек и да не му се наложи да го ползва, отколкото веднъж да му се наложи и да няма .
            Освен това ножът също е оръжие (или може да се класифицира като такова), и за тези които искат да го използват срещу други хора е не по-малко ефективно средство от огнестрелното.
            Ми,то и колата е вид оръжие.....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
              Ми,то и колата е вид оръжие.....
              То и главата, ако е достатъчно твърда, е оръжие

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Има. Чък Норис!
                Спам:

Знаете ли че Чък Норис е мъртав от 20 години
                Просто "Смърта " не може да му съобщи,понеже я е страх

Сори за спама ,но несе здържах
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Вероятно сте ги чели, но...

http://www.chucknorrisfacts.com/

Апропо, ако Чък научи, че си нямаме специална тема само за него, а го коментираме в разни други теми - лошо ни се пише!

Коментар

Да имаш оръжие в къщи в тая държава, е задължително, според мен.Но да го нося цял ден на гъза си,не виждам смисъла.Поне хората,които виждам да влизат по заведенията с пищови са най-обикновени бивши мутрафончета и гъзари.Ако пък човек е "такъв",че се бои от нападение,то нищо не може да го спаси от снайпера.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Да имаш оръжие в къщи в тая държава, е задължително, според мен.Но да го нося цял ден на гъза си,не виждам смисъла.Поне хората,които виждам да влизат по заведенията с пищови са най-обикновени бивши мутрафончета и гъзари.Ако пък човек е "такъв",че се бои от нападение,то нищо не може да го спаси от снайпера.
                      Защо така,че то близо 90-95 % от убийствата в България се извършват с ръце,крака,тояги ,ножове и брадви.За снайперите има друго ниво на дейности друг стимул за работа.Става въпрос за ежедневна нужда,евентуално.
                      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                        То и главата, ако е достатъчно твърда, е оръжие
                        Оръжията са много и най-различни, ( брадви, тесли, кирки, лопати, кимикалки...) всичко зависи от подготовката и уменията на притежателя. Огнестрелното дава предимството на разстоянието и понякога само факта, че човек е въоръжен с КНО. Бях свидетел на едно спрекчване между двама махленски келеши, които псувайки налитаха на бой и непознат за тях човек със S&W под сакото, който само демонстрира наличието на оръжие, което беше достатъчно, келешите да мирясат.
                        LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                          Оръжията са много и най-различни, ( брадви, тесли, кирки, лопати, химикалки...) псувайки налитаха на бой и непознат за тях човек със S&W под сакото, който само демонстрира наличието на оръжие, което беше достатъчно, келешите да мирясат.
                          Като нормални хора, законно притежаващи КНО, винаги търсим неговото възпиращо действие, и дай боже никога поразяващо.
                          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

определено има нещо сбъркано в тях...

На една нова година за малко да оглушея /да не говорим, че можеше да остана и без глава/ - един такъв "невярващ в институциите?!?" гръмна буквално на 40см от главата ми... Бяхме излезли пред ресторанта да гледаме фойрверки и дебилът беше точно зад мен, когато реши да се самоизтъкне...

Да имаш някакво оръжие вкъщи как да е, ама да се разхождаш по улиците с пищов... не е редно и хич не е "европейско"... на каубои ли се правим, що ли?
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              определено има нещо сбъркано в тях...

На една нова година за малко да оглушея /да не говорим, че можеше да остана и без глава/ - един такъв "невярващ в институциите?!?" гръмна буквално на 40см от главата ми... Бяхме излезли пред ресторанта да гледаме фойрверки и дебилът беше точно зад мен, когато реши да се самоизтъкне...

Да имаш някакво оръжие вкъщи как да е, ама да се разхождаш по улиците с пищов... не е редно и хич не е "европейско"... на каубои ли се правим, що ли?
                              Абе,то и за вкъщи не е за всеки....Имам един комшия катажия,тавана му е пробит от куршум,след пиянско разглеждане с приятели на пищофът....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                                Абе,то и за вкъщи не е за всеки....Имам един комшия катажия,тавана му е пробит от куршум,след пиянско разглеждане с приятели на пищофът....
                                нали се сещате за типична афганистанска сватба... стрелба с калашници /този път във въздуха/...
                                Това за някои хора е нормално и желано да стане и у нас...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X