Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ми. Това битак ли е??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Писна ми. Това битак ли е??

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    ...нали си има модерация...
    Няма насмогване.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Няма насмогване.
      Еми по яко пипайте!Без много обяснения.Мен лично, много ме дразнят неграмотниците,направо ми идва да им отрежа по един пръст,а вие ,че обяснения,че поправки.Еми всеки може да се изсере на една хубава торта, дето сума и народ се е мъчил да я направи.Не казвам че аз съм идеален, ама поне малко от малко внимавам,да го е..а
      Последно редактирано от Петьо Джартов; 03-01-09, 00:51.

Коментар

Като един от тези, които сме се захванали с въвеждането на ред в "Купувам-продавам", мога да кажа следното.
        След като има записани правила за този форум: (Правила за публикуване на обяви във форум Купувам-Продавам), ще следим да се спазват.
        Ако администрацията на форума иска да има други правила, тя ще ги въведе.
        Предполагам, че за някого от нас ще е много полезно, ако попадне тук на това, което търси и да осъществи контакт с някого, който му е познат, отколкото с някоя неизвестна персона "Х" от града (селото) "Н", която като го прецака, не може да я открие.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Като един от тези, които сме се захванали с въвеждането на ред в "Купувам-продавам", мога да кажа следното.
          След като има записани правила за този форум: (Правила за публикуване на обяви във форум Купувам-Продавам), ще следим да се спазват.
          Ако администрацията на форума иска да има други правила, тя ще ги въведе.
          Предполагам, че за някого от нас ще е много полезно, ако попадне тук на това, което търси и да осъществи контакт с някого, който му е познат, отколкото с някоя неизвестна персона "Х" от града (селото) "Н", която като го прецака, не може да я открие.
          Еми наистина това е положението.Човека го каза много точно.

Коментар

Първоначално публикуван от asen3
            +1
            Колега, благодаря за единодушието с мнението ми.
            Хубавото в случая е, че темата се намира тук: Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!.
            В противен случай, вероятно Вашето мнение щеше да бъде изтрито като спам. Нищо лично, просто приятелски съвет.

В тази връзка, искам да призова всички:
            Когато желаете да изразите съгласие с дадена теза, моля - обосновавайте се. Не пишете като мнения неща от рода на: +1; +10; +100 и т.н.
            Иначе се получава като във вица за петела, който когато другите петли кукуригат сутрин, той само кима одобрително с глава.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Бих искал да предложа на администраторите, дали не е по-добре, ако е възможно разбира се , обявите "купувам -продавам" да не се показват директно в основния форум, а само в подфорума за покупко-продажби. Който търси покупка или продажба , ще си влезе там. Предполагам, че това ще облекчи всички ни.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Бих искал да предложа на администраторите, дали не е по-добре, ако е възможно разбира се , обявите "купувам -продавам" да не се показват директно в основния форум, а само в подфорума за покупко-продажби. Който търси покупка или продажба , ще си влезе там. Предполагам, че това ще облекчи всички ни.
                Абе стига бе,всичко си е перфектно, само модераторите да трият без обяснения и толкова!То си има правила,и който не ги спазва, значи не му се иска да е част от форума.

Коментар

Да ама не трият, а току почнат вкупом да обясняват на някой де му е обявата.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И аз си мисля че ако се трие без предупреждения ще е по добре. А когато се пусне тема "защо ми е изтрита обявата" и тя да се трие без предупреждение. На третото питане БАН.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      И аз си мисля че ако се трие без предупреждения ще е по добре. А когато се пусне тема "защо ми е изтрита обявата" и тя да се трие без предупреждение. На третото питане БАН.

Добра идея.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        .... Предлагам да се забранят пускането на такива обяви, докато участника не получи поне 3 зелени. И не ми пука колко ще ми станат червените, да Ви кажа. Баси битака. И току някой пита що не му излизат обявите. Че и 20 човека трябва да му обясняват...
                        Напълно подкрепям тази част от цитата ти. Забелязвам, че има немалко участници, които седят в тук само за да пишат в раздел купува-продава. Сещам се за поне двама, които нямат нито едно мнение другаде.

"Търговците вън от храма" - цитат от "голямата книга" цитиран и от targa преди време някъде тук.
                        Георги Гатев

Коментар

В друг форум в БГ пространството въпросът е решен по следния начин: за да може потребителят да пише в раздел купува-продава трябва да има регистрация във форума поне 6 месеца и 100 + мнения. Съответно, за спам дават подобаващи награди.
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            В друг форум в БГ пространството въпросът е решен по следния начин: за да може потребителят да пише в раздел купува-продава трябва да има регистрация във форума поне 6 месеца и 100 + мнения. Съответно, за спам дават подобаващи награди.

Бива. Аз съм за. Дразнещо е, колко хора се появяват само за да продават, знаейки, че има голяма аудитория тук.

Направо една анкета да пуснем, колко мнения и месеци да си отчел, за да имаш достъп да пускаш теми в купува/продава...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Е равносилно да продаваш на ескимоси хладилници...
                              Абе ако прецените трийте поста ми ама немога да се срържа
                              Ниватест, Има хляб в тази идея, нали знаеш вънка е -40 С, а в хладилника е -1 , -2 те затова ескимосите търсят по-големички хладилници ....по оютно е някак си
                              Don't hunt IF you can't kill
                              първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Като гледам на къде са тръгнали работите до 5-6 месеца тук въобще няма да се пише за ОФ-РОУД. Напълни се със спамери дето от сто мнения им се събират десет изречения дето нямат никакъв смисъл по дадената тема.Има даже хора който в нито един пост не са писали нещо дори и далечно свързано с джипките.

Маши.. шкембе чорба..табуретки и вибратори. Помощ у дома има хлебарки... Как да си кръстя костенурката? Намерен гном до кофата как да го подстрижа????Всичко за всеки и накрая нищо за никой.

Най добре джипкаджииските работи да се отделят в едно две заглавия най накрая на главната страница.

Няма лошо да има различни и интересни теми от който човек да научи нещо ново. Нали това е идеята да има много участници.Но от няколко месеца обаче нещата са направо извън контрол.При дълго ровене във ФОРУМА излизат хубави теми който не са докрай развити... защото са погребани под тонове спам глупости и плява.
                                Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 03-01-09, 14:18.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X