Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ми. Това битак ли е??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Писна ми. Това битак ли е??

Нещо не разбирам. Къде е форума? Колелета, телефони,леки автомобили, преси за коса, детски колички, пушки и пистолети даже и употребявани чорапи. Кво като са за ендуро. Предлагам да се забранят пускането на такива обяви, докато участника не получи поне 3 зелени. И не ми пука колко ще ми станат червените, да Ви кажа. Баси битака. И току някой пита що не му излизат обявите. Че и 20 човека трябва да му обясняват. Ама наглост. Някой да вземе мерки.Аман от матрапази.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

До: Писна ми. Това битак ли е??

Мани ти, аз сега изведнъж зацепих, че пресата за коса е за това на главата дето ни расне. Ако знаете колко съм се чудил, мислих е нещо, с което се произвеждат коси, сещате се от тея за косене. А по темата, няма как, тук има бая народ та всеки луд с номера си...

Иска ми се да продават повечко запазени и ефтини ЛР-и, но те хората като си купят ЛР и не им се разделя с него.

Може би е време за подфоруми в купувам/продавам?

Коментар

Коментар

Смей се ти. Аз месеци съм се чудил преса за коса какво е. Представях си го как ли не. Да произвежда коси, да ги ремонтира, какво да им прави. А то било маша няква. Ужас.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Смей се ти. Аз месеци съм се чудил преса за коса какво е. Представях си го как ли не. Да произвежда коси, да ги ремонтира, какво да им прави. А то било маша няква. Ужас.
          По-голям ужас са машистите. Zaarin там, другите...

Иначе битакът и мен ме дразни.

Коментар

Е машистите не са ми много ясни. Колайдеристите май знам кои са и какво са, машистите ми останаха смътни. Преди време и аз се бях попритеснил на къде отива форума, но така е, много народ сме вече. Помня в началото, сега е друго. Няма как де. Глобализъм.

Коментар

Къв глобализъм бре? Тва е частно парти. Модераторите да вземат мерки. Чи много си идосвам.

Коментар

насамте- народеееее , тука е купонааааа
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Форумизъм по скоро.......а вие какво очаквате, хората се опитват да продадат нещо, все пак трябва да се яде, няма да отидат да орат на дядовците си нивите я. Да работят......германците, че да станат хора. Българите сме търговска нация........

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    Е машистите не са ми много ясни. Колайдеристите май знам кои са и какво са, машистите ми останаха смътни. Преди време и аз се бях попритеснил на къде отива форума, но така е, много народ сме вече. Помня в началото, сега е друго. Няма как де. Глобализъм.
                    No pasarán!
                    Всичко това е дело на машистите!
                    Колайдеремос!
                    Майтапа на страна, битака е много дразнещ!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Форумизъм по скоро.......а вие какво очаквате, хората се опитват да продадат нещо, все пак трябва да се яде, няма да отидат да орат на дядовците си нивите я. Да работят......германците, че да станат хора. Българите сме търговска нация........
                      И то най търговската...Да седнеш да продаваш неща за разкрасяване,на хора който стремежът и е да са колкото може по кални Е равносилно да продаваш на ескимоси хладилници...
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Колеги имам два хладилника е един фризер свободни (НАСАМ ЕСКИМОСИ . САМО ДНЕС И НА УНИКАЛНАТА ЦЕНА ОТ 1500ЛЕВА ПАРЧЕТО )..
                        Нали затова има под-форуми и теми , а и модератори . Когато нещо си вземете от колега , което дълго време сте го търсили ви е гот . И да и не сам за битака .
                        ХАИДЕ НА ХЛАДИЛНИЦИТЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Евреите и арменците са търговска нация.

Коментар

Абе, аз май-пак не разбирам.Какво не е наре?.Нали си има раздели за обявите.Ендуро,електроника,пушки и всичко друго.Какво ви дразни в случая?Какво не ви е на таман,нали си има модерация,има си управа и тя решава дали е битак или батак.Еми така си е.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Абе, аз май-пак не разбирам.Какво не е наре?.Нали си има раздели за обявите.Ендуро,електроника,пушки и всичко друго.Какво ви дразни в случая?Какво не ви е на таман,нали си има модерация,има си управа и тя решава дали е битак или батак.Еми така си е.
                              А, нищо дразнещо, само дето заприличваме на вестник "Малки обяви"!
                              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X