Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ми. Това битак ли е??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Писна ми. Това битак ли е??

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
    Напълно подкрепям тази част от цитата ти. Забелязвам, че има немалко участници, които седят в тук само за да пишат в раздел купува-продава. Сещам се за поне двама, които нямат нито едно мнение другаде...
    Не само има такива, те не го крият:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...05&postcount=3
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Не е проблем технически да има контрол, кой и кога може да пише в раздел к/п...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Не е проблем технически да има контрол, кой и кога може да пише в раздел к/п...
        Е къде е Volk да направи една анкета
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не е наша работа да правим анкети, форума си има собстевници и ако те преценят сами ще го направят без да питат никой.
          LZ1PER

Коментар

Е не е точно така. Имало е добри идеи от хората от форума, които са осъществени в последствие. Имало е и не така добри, които не са. Венци е питал не веднъж вскички, как и кое. Все пак това е и идеята да сме повечко, една глава сама... Пък сега дали ще има конкретно въздействие тази тема или анкета, това е друго. Ние може да си направим анкета, да се окаже едно или друго, но наистина собствениците ще взимат решението. Ние се оптваме да помогнем реално, но няма да се сърдим ако не ни обърнат внимание. Друг е въпроса какво ще последва, ако нищо не се промени и все повече спамери се навъдят, особено в продажбите. Предполагам няма смисъл да коментирам, колко работа и време коства на модераторите да модерират...

Коментар

tisho_tch
              Младши участник
              Дата на включване: Oct 2008
              Публикации: 17
              Точки (при гласуване): 0

До: Продавам стом. джанти 13-ки от OPEL ASTRA 95г

Мнение на nickbochev
              Оф-топик:
              Свършихте ли вече с поредицата обяви, че вече почти един камион стока сте извадил за продан?
              Освен Купувам - Продавам, друго във форума май не Ви интересува?
              НЕ не съм свършил, това е най полезния раздел от форума за мен и мисля да продължавам, чета внимателно правилата и гледам да ги спазвам

Гледайте го тоя. Няма ТП ама смята, че спазва правилата. На кой, по дяволите му трябват джанти от Астра? Да пишат поне 3-4 месеца (активно) и чак после да пускат обяви.
              Последно редактирано от nickbochev; 03-01-09, 19:27. Причина: оформяне на цитат
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение

Гледайте го тоя. Няма ТП ама смята, че спазва правилата.
                Maй този заслужава дървото.Значи аз като се изнервя ,и ставам малко по прям и рязък,и има реална възможност да получа БАН,а този си спазва правилата и е" света вода".

Коментар

Не разбрах какво ви накара да се огледате в човека. Според действащите правила си е съвсем изряден. Това, че дразни някой си е проблем на някой. Ако правилата за публикуване на обяви се променят, тогава го овиквайте и наказвайте.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

В последно време и аз малко се дразня от кръчмарския манталитет на много хора тук. Който каквото го засърби - бърза да сподели тук. Който каквато глупост му дойде на акъл - пак тук. В смислени теми СВЪРЗАНИ С ОФРОУД или теми за сериозни мероприятия на форума влизат най-много 200-300 човека (или 50 по няколко пъти) и пишат петима (в повечето случаи едни и същи хора!!!), а в гореспоменатите маши и колайдери за същия период, посетители/постове - 2000/200 примерно. Не е сериозно просто! Вярно е, че вече много от нас се познават, имат много приятели и свободно време и се чувстват комфортно тук. Вярно е, че повечето хора във форума са много интересни, талантливи, начетени, и всестранно развити личности. Но затова си има други специализирани форуми за фотография, форуми за манджи, за пушки и патлаци, за кремчета против пъпки и за канарчета. Това тук е наречено офроуд форум и хората, които пишат тук би трябвало да уважават това. Все по-малко теми за офроуд се появяват. Заприличахме на тетрадките по всичкология от едно време, дето като ти дотрябва някоя лекция вътре все не я намираш...
                    Като стана дума, имам един приятел гинеколог с много цветист речник и ако няма да пречи да му отворим един подфорум и по неговата част и ще си имаме съвсем от всичко. И накрая да го кръстим "хоремаг-форум", за да е ясно, че който не знае какво да прави може да го прави тук свободно.
                    LZ1GYY
                    0898 436 956

Коментар

Значи аз това купувам продавам го разбирам по следния начин :
                      някой от форума притежава нещо (автомобил, резервни части и други свързани с темите ТУК) и иска да го продаде или да купи нещо от съфорумци.
                      Ама да си въртим тук търговия с маши за коса, козметика, автоджамбазлък (разбирай внесъл съм 3 автовоза скраб от Италия, трябва да ги продам) ами за това си има mobile.bg и разни други сайтове, например вестник Позвънете......или Илиенци и разни други регионални битаци.
                      Нищо против фирмите, които продават оборудване, гуми, части и тунинг аксесоари за офроуд машините, но те си спазват правилата, плащат си такса за рекламата.
                      Та, ако някой се е засегнал, съжалявам, но това е моето мнение.

Коментар

Колеги аз съм нов и честно да си кажа неразбирам много от коли . Поради тази причина и не си давам мнението в теми и под- форуми със специализирана тематика . А само чета .
                        Тука се чуха мнения , че трябвало да мине известно време за да побликуваш тема . Че тази или онази тема е тъпа. Този или онзи въпрос бил тъп . Когато човек не е запознат с дадена материя е нормално да за дава "типи " въпроси . И мисля че Форума е за тази цел - да се образоваме .
                        А за битака наистина е дразнещо вместо да са на първо място темите свързани с хобито ти да ти пробутва някои стария си диван . НО . Има и едно но . Има и неща свързани с хобито ти които се продават и са цени за теб .По горе прочетох да се прекръсти в Хоремаг . Ами направете под- форум ХОРЕМАГ и всяка тема която не е свързана с оффролд я качваите там " продавам вино - ХОРЕМАГ , продавам шнорхел- ХОРЕМАГ ". И да неизлизат на челната страница а само в под-форума. Ако модератора сметне мнението ми за СПАМ моля да го изтрие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X