Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ми витара

Здравейте,случи ми се нещо адски гадно,в сряда/26.11.2008/ми откраднаха джипа бях го паркирала пред блока./софия жк.борово/веднага отидох в 6-то подадох жалба,после в булстрад и така както си му е редът.засега няма никакъв резултат.витарката беше доста старичка но хващаше око/91г.2 врати със свалящ се твърд таван.беше много маневрена и пъргава,катерех бордюри,преодолявах задръстванията с лекота и до слънчев бряг за 5ч.ме закара!вързаха ми ръцете с тая кражба сега карам на мъжа ми старата-омега 2.5 бензин,все едно карам тролей девятка и един звук вади-настръхвам като изреве.искам си мойта кола макар и старичка.ВИТАРА цвят ЧЕРВЕН с черен хардтоп.на двете врати има следи от лепенки на СЛОНЧЕТА.рег:СA 2345 ВС,....ако я видя ще я позная дори и да са я пребоядисали имаше по-особени прагове.КАКВО МИСЛИТЕ ПО ТЕМАТА?

До: откраднаха ми витара

Първоначално публикуван от каили Преглед на мнение
    Здравейте,случи ми се нещо адски гадно,в сряда/26.11.2008/ми откраднаха джипа бях го паркирала пред блока./софия жк.борово/веднага отидох в 6-то подадох жалба,после в булстрад и така както си му е редът.засега няма никакъв резултат.витарката беше доста старичка но хващаше око/91г.2 врати със свалящ се твърд таван.беше много маневрена и пъргава,катерех бордюри,преодолявах задръстванията с лекота и до слънчев бряг за 5ч.ме закара!вързаха ми ръцете с тая кражба сега карам на мъжа ми старата-омега 2.5 бензин,все едно карам тролей девятка и един звук вади-настръхвам като изреве.искам си мойта кола макар и старичка.ВИТАРА цвят ЧЕРВЕН с черен хардтоп.на двете врати има следи от лепенки на СЛОНЧЕТА.рег:СA 2345 ВС,....ако я видя ще я позная дори и да са я пребоядисали имаше по-особени прагове.КАКВО МИСЛИТЕ ПО ТЕМАТА?
    Дай някакви снимки,така ще е по лесно ако някой от нас я види.

Коментар

Първоначално публикуван от каили Преглед на мнение
      Колежке съжалявам за случката,но е добре наистина и снимки ако имате да сложите към мнението

А и телефон за евентуален контакт няма да е излишен

Първоначално публикуван от veritas
      Колежке съжалявам за случката,но е добре наистина и снимки ако имате да сложите към мнението

А и телефон за евентуален контакт няма да е излишен

Позволих си лукса да пусна една тема и тук http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=119680 пък дано излезне нещо
      Последно редактирано от cveti; 08-12-08, 20:51.

Коментар

снимки нямам,за 2 години поне една да бях направила..... тел-а ми е 0878100417

Коментар

Страшно съжалявам и те разбирам напълно. И мойта джипка откраднака преди 2 седмици.

Напоследък много джипове се крадат. България е разграден двор.Предполагам че вече е изнесена извън България. Имало някъкъв канал за износ към Грузия.

Гледай напред не се вторачвай в случката, ще си купиш по хубава и после и сложи всичко възможно което може да ограничи тия крадци.
          Т5
          Crossrunner

Коментар

чудя се дали изобщо я търсят такава стара кола или само е обявена за издирване.

Коментар

Първоначално публикуван от каили
              чудя се дали изобщо я търсят такава стара кола или само е обявена за издирване.
              Те и новите толкова търсят - ако случайно намерят някоя, иначе работят не по единични случаи, по-скоро търсят организирани групи, а случая с изчезналите напоследък джипове ми се струва точно каналджийска работа.

Коментар

незнам защо ,но на последък 90% от по-старите джипките които се крадът са витари.Интересно ми е защо?

Коментар

Това ми прилича на пълнене на склад за ВТОРА УПОТРЕБА ЧАСТИ...

Коментар

Първоначално публикуван от edobg
                    + 1

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
                      Привет!
                      Може и така да е ...моята като се опитаха да я крадът, разбрах друго...обикновено ги изнасят в съседни нам страни който не са членове на евро съюза...
                      Въпреки, че имам рода и от двата бряга така и не научих кой се опита да ми я открадне...въпреки, че има пълно автокаско и е маркирана...
                      Още не ми е минало и пипнали го ще го одера жив...с лъжица...не се шегувам...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Колежке съжелявам ще се оглеждам . Но не се надяваи много . Напоследък Витарите и Самураите са на прицел и то по-старите нищо че имат застраховки . Я помислете ние тука хвърляме луди пари за да ги направим куклички а тия гадове застр....... ни ги застраховат за жълти стотинки и после хоп в ръцете на крадците . Я ако ги застраховат за повече да видим дали няма да ги намерят.

Коментар

Коментар

КАСКО имаше ли?

Коментар

да!за 4000 са я отценили.кой знае кога ли ще я изплатят

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X