Здравейте,случи ми се нещо адски гадно,в сряда/26.11.2008/ми откраднаха джипа бях го паркирала пред блока./софия жк.борово/веднага отидох в 6-то подадох жалба,после в булстрад и така както си му е редът.засега няма никакъв резултат.витарката беше доста старичка но хващаше око/91г.2 врати със свалящ се твърд таван.беше много маневрена и пъргава,катерех бордюри,преодолявах задръстванията с лекота и до слънчев бряг за 5ч.ме закара!вързаха ми ръцете с тая кражба сега карам на мъжа ми старата-омега 2.5 бензин,все едно карам тролей девятка и един звук вади-настръхвам като изреве.
искам си мойта кола макар и старичка.ВИТАРА цвят ЧЕРВЕН с черен хардтоп.на двете врати има следи от лепенки на СЛОНЧЕТА.рег:СA 2345 ВС,....ако я видя ще я позная дори и да са я пребоядисали имаше по-особени прагове
.КАКВО МИСЛИТЕ ПО ТЕМАТА?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откраднаха ми витара
Свий
X
-
До: откраднаха ми витара
Дай някакви снимки,така ще е по лесно ако някой от нас я види.Първоначално публикуван от каили Преглед на мнениеЗдравейте,случи ми се нещо адски гадно,в сряда/26.11.2008/ми откраднаха джипа бях го паркирала пред блока./софия жк.борово/веднага отидох в 6-то подадох жалба,после в булстрад и така както си му е редът.засега няма никакъв резултат.витарката беше доста старичка но хващаше око/91г.2 врати със свалящ се твърд таван.беше много маневрена и пъргава,катерех бордюри,преодолявах задръстванията с лекота и до слънчев бряг за 5ч.ме закара!вързаха ми ръцете с тая кражба сега карам на мъжа ми старата-омега 2.5 бензин,все едно карам тролей девятка и един звук вади-настръхвам като изреве.
искам си мойта кола макар и старичка.ВИТАРА цвят ЧЕРВЕН с черен хардтоп.на двете врати има следи от лепенки на СЛОНЧЕТА.рег:СA 2345 ВС,....ако я видя ще я позная дори и да са я пребоядисали имаше по-особени прагове
-
Колежке съжалявам за случката,но е добре наистина и снимки ако имате да сложите към мнениетоПървоначално публикуван от каили Преглед на мнениеЗдравейте,случи ми се нещо адски гадно,в сряда/26.11.2008/ми откраднаха джипа бях го паркирала пред блока./софия жк.борово/веднага отидох в 6-то подадох жалба,после в булстрад и така както си му е редът.засега няма никакъв резултат.витарката беше доста старичка но хващаше око/91г.2 врати със свалящ се твърд таван.беше много маневрена и пъргава,катерех бордюри,преодолявах задръстванията с лекота и до слънчев бряг за 5ч.ме закара!вързаха ми ръцете с тая кражба сега карам на мъжа ми старата-омега 2.5 бензин,все едно карам тролей девятка и един звук вади-настръхвам като изреве.
А и телефон за евентуален контакт няма да е излишен

Първоначално публикуван от veritasКолежке съжалявам за случката,но е добре наистина и снимки ако имате да сложите към мнението
А и телефон за евентуален контакт няма да е излишен

Позволих си лукса да пусна една тема и тук http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=119680 пък дано излезне нещо
Последно редактирано от cveti; 08-12-08, 21:51.
Коментар
-
Страшно съжалявам и те разбирам напълно. И мойта джипка откраднака преди 2 седмици.
Напоследък много джипове се крадат. България е разграден двор.Предполагам че вече е изнесена извън България. Имало някъкъв канал за износ към Грузия.
Гледай напред не се вторачвай в случката, ще си купиш по хубава и после и сложи всичко възможно което може да ограничи тия крадци.Т5
Crossrunner
Коментар
-
Те и новите толкова търсят - ако случайно намерят някоя, иначе работят не по единични случаи, по-скоро търсят организирани групи, а случая с изчезналите напоследък джипове ми се струва точно каналджийска работа.Първоначално публикуван от каиличудя се дали изобщо я търсят такава стара кола или само е обявена за издирване.
Коментар
-
Привет!Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнениеТова ми прилича на пълнене на склад за ВТОРА УПОТРЕБА ЧАСТИ...
Може и така да е ...моята като се опитаха да я крадът, разбрах друго...обикновено ги изнасят в съседни нам страни който не са членове на евро съюза...
Въпреки, че имам рода и от двата бряга така и не научих кой се опита да ми я открадне...въпреки, че има пълно автокаско и е маркирана...
Още не ми е минало и пипнали го ще го одера жив...с лъжица...не се шегувам...

Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Колежке съжелявам ще се оглеждам . Но не се надяваи много . Напоследък Витарите и Самураите са на прицел и то по-старите нищо че имат застраховки . Я помислете ние тука хвърляме луди пари за да ги направим куклички а тия гадове застр....... ни ги застраховат за жълти стотинки и после хоп в ръцете на крадците . Я ако ги застраховат за повече да видим дали няма да ги намерят.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
тел-а ми е 0878100417
Коментар