Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ми Витара

Здравейте,случи ми се нещо адски гадно,в сряда/26.11.2008/ми откраднаха джипа бях го паркирала пред блока./софия жк.борово/веднага отидох в 6-то подадох жалба,после в булстрад и така както си му е редът.засега няма никакъв резултат.витарката беше доста старичка но хващаше око/91г.2 врати със свалящ се твърд таван.беше много маневрена и пъргава,катерех бордюри,преодолявах задръстванията с лекота и до слънчев бряг за 5ч.ме закара!вързаха ми ръцете с тая кражба сега карам на мъжа ми старата-омега 2.5 бензин,все едно карам тролей девятка и един звук вади-настръхвам като изреве.искам си мойта кола макар и старичка.ВИТАРА цвят ЧЕРВЕН с черен хардтоп.на двете врати има следи от лепенки на СЛОНЧЕТА.рег:СA 2345 ВС,....ако я видя ще я позная дори и да са я пребоядисали имаше по-особени прагове.КАКВО МИСЛИТЕ ПО ТЕМАТА?

До: откраднаха ми витара

Първоначално публикуван от veritas
    Колежке съжалявам за случката,но е добре наистина и снимки ако имате да сложите към мнението

А и телефон за евентуален контакт няма да е излишен

Позволих си лукса да пусна една тема и тук http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=119680 пък дано излезне нещо

Коментар

снимки нямам,за 2 години поне една да бях направила..... тел-а ми е 0878100417

Коментар

Всички изразяват своето съжаление за случилото се. И аз също. Обаче точно тази част на форума не е за подобни дисскусии....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Обаче точно тази част на форума не е за подобни дисскусии....
          ЩО?

Коментар

Ако някой ще види твоята кола, или ще научи къде е тя. Той ще ти го съобщи именно тук.

Защото раздела е:
            Откраднати МПС на участници в портала Тук е само за спешни съобщения относно кражби на МПС на участници в портала

Думата в червено е акцента във контекста.

За всичко останало си има други раздели на форума.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Темата със съболезнования я копирах тук

Коментар

"лой" извинявай че ти преча!

Коментар

Първоначално публикуван от каили Преглед на мнение
                  "лой" извинявай че ти преча!

Разбирам те, че си аффектирана, ама поне си дай труда правилно да ми изпишеш ник-а. В противен случай ще го приемам като лична обида....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X