Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: 4x4 Простотии

Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнение
    бре ше си признаеш ти че "сиренцето е височко" ма време си требе
    Ами явно ще трябва да ти го кажа в съвсем прав текст, та белким разбереш за какво точно ти говоря.

Нямам абсолютно нищо нито против Хела, нито против която и да било друга стока от известна марка. Точно обратното. Когато сметна за необходимо и смислено и самият аз използвам именно най-доброто. Или ако не наистина най-доброто, то най-доброто, което мога да си позволя.

Още по-малко имам нещо против хора, които могат да си позволяват най-марковата стока.

Виж, определено имам против системните изхвърляния с препоръки в стил "Или си вземи най-известната марка или нищо друго", както и надменни подмятания от типа на цитираното по-горе, в случай, че някой вземе та рече, че същата работа може да се свърши и с нещо не толкова известно и престижно.

Ако случайно не си разбрал, в този форум си дават среща хора, обединени от общ интерес си към джипките и офроуда, но с най-различни финансови възможности. От такива, за които много рядко "гроздето е кисело", до хора, за които всеки лев е от значение.
    Доколкото чисто статистически броят на хората с неограничени бюджети вероятно е чувствително по-малък от броя на другите, то съвети от типа "Хела (ARB, Warn ... ) или нищо друго" едва ли са особено полезни, защото са неприложими.
    Що се отнася до опитите винаги и непременно да се парадира с дълбока кесия и да се уязвят хора с по-малки финансови възможности, то аз ги смятам за проява на изключително лош вкус и чиста проба парвенющина.
    В интерес на истината, такова поведение е изключително рядко срещано сред хората, които срещам в този форум (виртуално и на живо). Поради което е и по-дразнещо ...
    Ако някой смята, че това е начинът да спечели уважение, то той е в дълбока грешка. Поне за мен дебелината на пачката, върху която някой е седнал, далеч не е единственият критерий за стойността на човека ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Чаво няма смисъл да спориш с 4Х4, провери му публикациите, всички са в този стил не си струва да се хабиш за да му обясняваш каквото и да е било няма да хване нищо от това което му казваш той е "господ"

Коментар

Абе само му вижте подписа на тоя отворко и ще разберете колко струва в буквалния смисъл... Парвенющина и долнопробно парадиране най-чиста проба. Абре, като си толкова отворен що не пише к`ва S-класа караш и що не е V12 а е 350? Дай тогава братя Петрови да напишат един ферман коли дето ги имат...Що ли не го правят интересно... Аман от комплексари.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ееее ..
          Пак сте изостанали .. ... аз като бръмча по баирите си обличам Армани-то, златното Картие е само да знам колко точно е часа ... Ммдаа ...
          И това не е първенющина бе колеги ..... то е необходимост .... да ааа.
          Последно редактирано от CarTest™; 24-04-07, 21:55.
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

аз пък по балканите ходя с работни дрехи то тия джипки се се чупят неможе сички да караме от тия лъкавите

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              аз пък по балканите ходя с работни дрехи то тия джипки се се чупят неможе сички да караме от тия лъкавите
              Аууууу........ Как у балкана с работни дрехи бе алоооо.......
              Поне с един дебел ланец да си (ЗЛАТЕН) че да може да те теглят бе.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Колега, от текста е пределно ясно, че видеото е от развлеченията на скучаещи зрители.
                Иначе забележката ти за офтопика беше уместна, но нещо взе яко да пресоляваш манджата ...
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=9648&page=5
                Я кажи кое в забелешката му беше уместно.
                Това че снимки на публиката нямат място в темата за състезанието или това че щяло да ме сърби дупето.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=9648&page=5
                  Това че снимки на публиката нямат място в темата за състезанието или това че щяло да ме сърби дупето.
                  Това, че темата е отворена най-вече за да се пуска информация от състезанието.

Другото вече е в категорията "пресолена манджа" ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Добре че бяха твойте филмчета та да разберем че нещо се е случило.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                      Добре че бяха твойте филмчета та да разберем че нещо се е случило.
                      ААА трябва да благодарите и на др. потребител, от чиито клипчета разбрахте, че нищо не сте изпуснали
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Ами явно ще трябва да ти го кажа в съвсем прав текст, та белким разбереш за какво точно ти говоря.

Нямам абсолютно нищо нито против Хела, нито против която и да било друга стока от известна марка. Точно обратното. Когато сметна за необходимо и смислено и самият аз използвам именно най-доброто. Или ако не наистина най-доброто, то най-доброто, което мога да си позволя.

Още по-малко имам нещо против хора, които могат да си позволяват най-марковата стока.

Виж, определено имам против системните изхвърляния с препоръки в стил "Или си вземи най-известната марка или нищо друго", както и надменни подмятания от типа на цитираното по-горе, в случай, че някой вземе та рече, че същата работа може да се свърши и с нещо не толкова известно и престижно.

Ако случайно не си разбрал, в този форум си дават среща хора, обединени от общ интерес си към джипките и офроуда, но с най-различни финансови възможности. От такива, за които много рядко "гроздето е кисело", до хора, за които всеки лев е от значение.
                        Доколкото чисто статистически броят на хората с неограничени бюджети вероятно е чувствително по-малък от броя на другите, то съвети от типа "Хела (ARB, Warn ... ) или нищо друго" едва ли са особено полезни, защото са неприложими.
                        Що се отнася до опитите винаги и непременно да се парадира с дълбока кесия и да се уязвят хора с по-малки финансови възможности, то аз ги смятам за проява на изключително лош вкус и чиста проба парвенющина.
                        В интерес на истината, такова поведение е изключително рядко срещано сред хората, които срещам в този форум (виртуално и на живо). Поради което е и по-дразнещо ...
                        Ако някой смята, че това е начинът да спечели уважение, то той е в дълбока грешка. Поне за мен дебелината на пачката, върху която някой е седнал, далеч не е единственият критерий за стойността на човека ...
                        Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                        Чаво няма смисъл да спориш с 4Х4, провери му публикациите, всички са в този стил не си струва да се хабиш за да му обясняваш каквото и да е било няма да хване нищо от това което му казваш той е "господ"
                        Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Абе само му вижте подписа на тоя отворко и ще разберете колко струва в буквалния смисъл... Парвенющина и долнопробно парадиране най-чиста проба. Абре, като си толкова отворен що не пише к`ва S-класа караш и що не е V12 а е 350? Дай тогава братя Петрови да напишат един ферман коли дето ги имат...Що ли не го правят интересно... Аман от комплексари.
                        хора, досега чета (за фаровете, и не само.. ) и не вЕрвам на очите си....
                        само едно мога да кажа по въпроса - вижте на DINI подписа

цитат:

Здравей Събине....отново открих грешка в картата...движейки се по път Е-80 м/у Първомай и Хасково на разклона за с.Ябълково който е на самия главен път Е-80 в края на село на което за съжаление не помня името но в него пък в началото му е разклона за Кърджали и Минерални бани...това със сигурност !!! се случи следното...значи като влизаш в това "безименно село" посока от София към Свиленград...пътя който показва картата не отговаря на действителния...и това продължава до изхода на това "безименно село" където е в същност разклона за с.Ябълково после нещата се нормализират.
                        Втората грешка я забелязах на връщане от Свиленград към София...пристигайки към това "безименно село" ротацията се опитва да ме накара да завия наляво към разклона за Кърджали....а аз пътувам по път Е-80 към София...сиреч в дясно по главния път !
                        Третата грешка забелязах също връщайки се от Свиленград към София точно на входа на гр.Пловдив идвайки към него по стария път през "Кемера"...та...точно там пътя влиза в града и от там е разклона към магистралата...точно в тая отсечка до магистралата НУВИТО полудя ...едно че пътя го няма верен ами иска и да завивам в ливадата където няма път наляво....и то многократно се опитва да ме вкара в ливадата...а идвайки до детелината над магистралата ептем полудя...искаше вместо надясно да завия и да се ориентирам към София да скоча вляво от моста на детелеината баш отгоре право в/у магистралата...

това от мен за тоя празник лека работа по въпроса сега на теб ако отвориш една нормална пътна карта на БГ съм сигурен че ще намериш името на "безименното село" което е на главен път Е-80 и в което е разклона за с.Ябълково Кърджали и Минерални бани...там трябва да корегираш самия главен път Е-80 който минава именно през същото село от единия до другия му край !

опс...сетих се и за още едно нещо...новия път-магистрала от Любимец до Харманли го няма в картата...има някъкъв стар съвпадащ малко и това е....а тоя път-магистрала свързва Харманли със Свиленград. И не е по пътя на стария съществуващ такъв а е от другата страна на река Марица....сиреч в ляво от нея като слизаш към Свиленград...стария път е е през Герганата и минава през гр.Любимец и през гр.Свиленград...новата магистрала не минава през гр.Любимец и Свиленград а извън градовете но много близо до тях. Липсващия път е около 55км...но е адски важен тъй като е международен !

край на цитата.

само още един въпрос:
                        кат си толкоз велик, що не си купиш един 60СSх, та барем един трак да можеш да запишеш като хората, вместо да пълниш форума с глупости.
                        ..о, съжалявам! ми той е само 900 лв. бе - не става - много евтин!

ще се повторя:вижте на DINI подписа
                        Последно редактирано от denislav; 05-05-07, 02:25.

Коментар

Куадрааа за какъв върящ мОмент говориш бе братко.
                          Всяка печка има 400Nm

Коментар

Ми те печки печелят състезанията напоследък не виждаш ли
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ужас. Къде бе.
                              Да не е някво маратонско дето карат 2000км с един литър бензин.
                              Опа грешка Нафта.
                              Последно редактирано от kinex; 26-05-07, 23:38.

Коментар

Маратонски разни от типа на Льо Ман и други подобни...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X