Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конкурс за най конфликтна личност на раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Конкурс за най конфликтна личност на раздел Ендуро

Абе че сме крастави магарета крастави то е ясно щом сме тук всички в едно гърне пърдим е някои поухаино други попиперливо.За това номинирам с 2 точки Жоро Наджиев заради култовата му фраза--Абе диванета такива!!!и много други в този стил даму е честито!!!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от s4f Преглед на мнение
      Абе че сме крастави магарета крастави то е ясно щом сме тук всички в едно гърне пърдим е някои поухаино други попиперливо.За това номинирам с 2 точки Жоро Наджиев заради култовата му фраза--Абе диванета такива!!!и много други в този стил даму е честито!!!!
      Може и поста му с Ташаците в тази тема.Отказвам се от Джартов и номинирам и аз Жоро Хаджиев с две точки-за най-голям майтапчия на форума.

Коментар

Абе тука като сме в кошчето мога ли да псувам има ли наказания

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
          Може и поста му с Ташаците в тази тема.Отказвам се от Джартов и номинирам и аз Жоро Хаджиев с две точки-за най-голям майтапчия на форума.
          нали беше за конфликтна личност конкурса не е за майтапчия на форума, Збития наистина предизвиква некви реакции на смесени чуства със нещата които пуска от време на време пък нали и е радател за Велико Шопската идея (Шопландия на три морета) та човека си има целенасоченост не го прави спонтанно и неразумно като останалите. Едно рамо за него от мене че нещо отплеснахте темата.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            нали беше за конфликтна личност конкурса не е за майтапчия на форума, Збития наистина предизвиква некви реакции на смесени чуства със нещата които пуска от време на време пък нали и е радател за Велико Шопската идея (Шопландия на три морета) та човека си има целенасоченост не го прави спонтанно и неразумно като останалите. Едно рамо за него от мене че нещо отплеснахте темата.
            Да наистина си прав за конфликтна личност беше .Тогава:
            Утре отивам да поръчам още една статуетка-за майтапчия на форума

Коментар

Аз предлагам да бием чертата и да видим кой печели.Че като преместиха темата,нещо замря.

Коментар

Мдаа то в контейнера надничат само истинските индивидуалисти и чешити,та наистина няма да има голямо развитие.Пък и не избираме президент де невярвам загубилите да се сърдят.Айде лека нощ,аз отивам да разбия чергите

Коментар

Не знам как стиигнахте до мене , но нека поясним :

Творенията и честият ми отвратителен начин на изразяване е такъв понякога защото просто не ви уважавам. Разбира се в това генерализиране си има изключения-и за да не изпусна някой , няма да изброявам, но просто този който ме кефи или уважавам съм си намерил начин и съм си осъществил контакт с него.Къде на лични, къде по тел,къде се се видели, къде сме карали,къде по скайп, ама просто като цяло масово не ви уважавам. Тва е. Тез , дет е познават предполагам са се убедили в кореннно различният ми начин на общуване извън виртуала. Някак шашаво ми е такова юпи поведение , дет не може да се каже една дума и реално към днешна дата форума не представлява интерес за мен. Скучно ми е. Помолих да ми бъде изтритт ника,но се оказа , че не е възможно, за тва избягвам да пиша.
                  Не тълкувайте грешно думите ми-ще дам например колегата маХХХ , с който съм се хранил даже банове и наказания имаше, но ме кефи, защото е себе си. На много хора иначе бих казал само едно голямо : ДРЪЖ СЕ ЕСТЕСТВЕНО.

И понеже форума си е на Венци и е редно да си спазвам правилата , а те не ми се нравят-един френд ми помогна и си направих мой си форум. За тва и писането тук съвсем не ми представлява интерес, така че още един път ще помола-ако може да ми се изтрие ника. Не ща да ме свързват с такъв псевдо - виртуален идеален свят, щот аз не съм толко идеален.Ще го оценя.

Коментар

Ти определено заслужаваш наградата

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                      ДРЪЖ СЕ ЕСТЕСТВЕНО.
                      Някои хора са прекалено големи говеда за да се държат естествено. Дали си сред тях или не, сам си прецени.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Ало-о, като гледам сте го обърнали на чат и резилите "сериозната" тема ! Я по-леко, че ще ви отрежа ташаците тук с един замах !
                        И моля само сериозни кандидатури като на Джартата и Иван Минков !
                        Брей! Сериозна е работата тука! Радвам се поне за малкото внимание към мен!
                        Последно редактирано от Ivan Minkov; 07-11-08, 11:46.
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                          Не знам как стиигнахте до мене , но нека поясним :

Творенията и честият ми отвратителен начин на изразяване е такъв понякога защото просто не ви уважавам. Разбира се в това генерализиране си има изключения-и за да не изпусна някой , няма да изброявам, но просто този който ме кефи или уважавам съм си намерил начин и съм си осъществил контакт с него.Къде на лични, къде по тел,къде се се видели, къде сме карали,къде по скайп, ама просто като цяло масово не ви уважавам. Тва е. Тез , дет е познават предполагам са се убедили в кореннно различният ми начин на общуване извън виртуала. Някак шашаво ми е такова юпи поведение , дет не може да се каже една дума и реално към днешна дата форума не представлява интерес за мен. Скучно ми е. Помолих да ми бъде изтритт ника,но се оказа , че не е възможно, за тва избягвам да пиша.
                          Не тълкувайте грешно думите ми-ще дам например колегата маХХХ , с който съм се хранил даже банове и наказания имаше, но ме кефи, защото е себе си. На много хора иначе бих казал само едно голямо : ДРЪЖ СЕ ЕСТЕСТВЕНО.

И понеже форума си е на Венци и е редно да си спазвам правилата , а те не ми се нравят-един френд ми помогна и си направих мой си форум. За тва и писането тук съвсем не ми представлява интерес, така че още един път ще помола-ако може да ми се изтрие ника. Не ща да ме свързват с такъв псевдо - виртуален идеален свят, щот аз не съм толко идеален.Ще го оценя.
                          Моя милост издигна твоята кандидатура - с най-добри чувства... По същия начин бих издигнал и своята за това, че 15 минути спорих с жена си за това дали динята е зеленчук, при положение, че много добре знаех, че е плод - просто ми беше забавно да гледам как се връзва на глупости

Коментар

И шишарката е плод
                            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                              Моя милост издигна твоята кандидатура - с най-добри чувства... По същия начин бих издигнал и своята за това, че 15 минути спорих с жена си за това дали динята е зеленчук, при положение, че много добре знаех, че е плод - просто ми беше забавно да гледам как се връзва на глупости
                              Разбирам я напълно жената, щом ти е казала веднъж ДА на предложението за........що да не се върже пак

Коментар

Откакто жените на много хора се научиха да четат форума, същите вече радко пишат каквото и да било, а ако напишат нещо то в никакъв случай не съдържа съботно-неделните им деяния
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X