Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конкурс за най конфликтна личност на раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Конкурс за най конфликтна личност на раздел Ендуро

Добре де ,защо аз да съм конфликтен?Да съм набил някой -не съм.Е тогава какво? Че и да съм набил, да ме е видял някой?Ебати какви сте гадняри-вие сте по гадни от бившата ми тъща.Тя поне умря.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      ...вие сте по гадни от бившата ми тъща.Тя поне умря.
      Щом и тъщата дори не е могла да те понесе ...
      Жоро, направо му връчвай палмата на Джартата !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Добре де ,защо аз да съм конфликтен?Да съм набил някой -не съм.Е тогава какво? Че и да съм набил, да ме е видял някой?Ебати какви сте гадняри-вие сте по гадни от бившата ми тъща.Тя поне умря.
        Джарта,щом казваш бившата ми тъща,това ме навежда на мисълта,че си се повторил в брака.Това пък от своя страна,ще рече че не само в форума,а и в живота си конфликтен.Ако беше набил някой,щеше да влезеш в графа побойници,а не конфликтни.Е поне си отцелил на тъща.За първата говоря.
        За това,май ще трябва да търся спонсори,за да увеличим наградата.Да има поне и една гума.
        Между другото днес поръчах статуетката.Казаха ми че в Понеделник ще е готова.Тогава ще пусна и снимки.Лошото е че нямаше с мотор,та поръчах с колело.

Коментар

Джартов-Две гласувания от които едното е с двете ръце
          Туйков -Едно гласуване
          Минков -Две гласувания

Коментар

Волю, не волю ще добавя и аз една СВЕТЛА кандидатура (извинявай, колега но това с twin air-а... просто утепа коча с лопатата!) Збитсъм! Нашия герой!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
              Волю, не волю ще добавя и аз една СВЕТЛА кандидатура (извинявай, колега но това с twin air-а... просто утепа коча с лопатата!) Збитсъм! Нашия герой!
              Аиде,Изгорях!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                Джартов-Две гласувания от които едното е с двете ръце
                Туйков -Едно гласуване
                Минков -Две гласувания
                Бъркаш, всички са с по два гласа
                А сега имаме и нова кандидатура, истинска заплаха за Джартата
                DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                  Бъркаш, всички са с по два гласа
                  А сега имаме и нова кандидатура, истинска заплаха за Джартата
                  И новата кандидатура също - аз гласувам за колегата zbytsym!

Коментар

Ей почвайте да гласувате за Джартата,че него съм го заплюл за първенец.Даже си мислех на статуетката,освен всичко друго което поръчах да пише,мислех да му напиша и името.Добре че не го написах,че май ще загуби като гледам.
                    А колкото до TWIN AIR-на мен ми прилича на самолетна компания

Коментар

Ей почвайте да гласувате за Джартата,че него съм го заплюл за първенец.Даже си мислех на статуетката,освен всичко друго което поръчах да пише,мислех да му напиша и името.Добре че не го написах,че май ще загуби като гледам.
                      А колкото до TWIN AIR-на мен ми прилича на самолетна компания
                      ми дайму я и прекръсти темата така или иначе само за него говориш да неби да сте.......
                      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                        Леле!Аз такива линкове мога да ви пусна , че едноличното лидерство ще му е гарантирано!!!
                        Един глас за Сбития.
                        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                        Джон Кенеди

Коментар

Ако и по темата за мотора на Пламен Кунев имаше такава активност до сега да сме събрали въпросните 10 000 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнение
                            ми дайму я и прекръсти темата така или иначе само за него говориш да неби да сте.......
                            До тук подходих с голямо чувство за хумор,но сега ,не съм бил по сериозен никога.С риск да ме баннат
                            ТИ давам срок до довечера да се извиниш публично в темата.Написал съм ти го и на лично съобщение.
                            Към модераторите.Горенаписаното съм го написал с ясно съзнание.Готов съм да си понеса последствията.

Коментар

Първоначално публикуван от Zarkic Преглед на мнение
                              Ако и по темата за мотора на Пламен Кунев имаше такава активност до сега да сме събрали въпросните 10 000 лв.
                              Ах, защо не беше тати милионер? Сега по-сериозно - харесвам колегата - има си заложби, явно е борбен тип, но с парите ВСИЧКИ са зле... Е това е кофти истината...

До тук подходих с голямо чувство за хумор,но сега ,не съм бил по сериозен никога.С риск да ме баннат
                              ТИ давам срок до довечера да се извиниш публично в темата.Написал съм ти го и на лично съобщение.
                              Към модераторите.Горенаписаното съм го написал с ясно съзнание.Готов съм да си понеса последствията.
                              Колега моля те не се пали - иначе ще издигна твоята кандидатура (що не се сетих до сега? ). Не го приемай толкова лично - общи приказки да, майтапи да, но ако толкова си се разсърдил - е има си модератори и сигурен съм ще вземат отношение... Айде на по бира, като скокна до Плевен! Стария е от там и все си казвам ще, та ще отида... но пуста му работа няма време!
                              Последно редактирано от господин никой; 05-11-08, 17:03. Причина: typo...

Коментар

Колега vitliemof, пускайки тази тема с необходимото чувство за хумор (или поне предполагам че е с необходимата хумористична нотка, в противен случай излиза чисто заяждане), очакваме именно от ВАС да проявите чувство за хумор при по-нататъшните коментари по темата, включително тези касаещи Вас. Ако чувството Ви за хумор работи само в една посока - "с другите бъзик може, с мен не", това е ваше право, но не ви дава право на такъв тон и поведение.

Колега bastuna, от Вас очакваме в шегите си да не слизате под дадено ниво, освен ако не познавате лично обекта на шегите си и не знаете каква ще е реакцията му.

От двамата очакваме да се разберете по въпроса на лични, ако въобще има какво да се коментират една плоска шега и една прекомерна реакция по нея.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X