Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конкурс за най конфликтна личност на раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Конкурс за най конфликтна личност на раздел Ендуро

Пък и Бастуна е сложил точно 3 жълти усмихнати човечета..........
    За кво ли ги е сложил.......

Коментар

Още със стартиране на темата бях убеден, че именно точно в тази насока ще се развият нещата и че такъв ще бъде резултата, но реших да не бъда сърдитата свекърва и я оставих.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Имам страшно развито чувство за хумор,нося на доста майтапи свързани с какво ли не,но приемам закачки от хора,с които съм имал някаква кореспонденция ,дори и минимална да е.Също така изразявам чувството си за хумор само към познати.
        Не се отказвам от по горният си пост.

Коментар

Другите да не униват.Спора е между нас двамата.Вие продължавайте с кандидатурите.

Коментар

невиждам за какво трябва да се извиня има хора на които първо им сработва мръсното подсъзнание апък на други хумористичното всеки го разбира както му дойде а точно автора на темата даваше примери в други теми да несе палиме и сърдиме толкова бързо а това че наградата си я приготвил за джартов по твоите думи няма смисъл да търсиш кандидатури
            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
              Имам страшно развито чувство за хумор,нося на доста майтапи свързани с какво ли не,но приемам закачки от хора,с които съм имал някаква кореспонденция ,дори и минимална да е.Също така изразявам чувството си за хумор само към познати.
              Не се отказвам от по горният си пост.
              А с колко от номинираните в собствената ви тема потребители имате лична кореспонденция, та те да носят на вашите майтапи ?!? Аз познавам поне един номиниран който не вникна в целия хумор на темата, но не тръгна да се оплаква наляво и надясно и да пуска ултиматуми.

От поста си не е нужно да се отказвате, но би било добра идея да се откажете от по-нататъшното му развитие в публичното пространство на форума. На разположение имате система за лични съобщения - ползвайте я по предназначение.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                А с колко от номинираните в собствената ви тема потребители имате лична кореспонденция, та те да носят на вашите майтапи ?!? Аз познавам поне един номиниран който не вникна в целия хумор на темата, но не тръгна да се оплаква наляво и надясно и да пуска ултиматуми.

От поста си не е нужно да се отказвате, но би било добра идея да се откажете от по-нататъшното му развитие в публичното пространство на форума. На разположение имате система за лични съобщения - ползвайте я по предназначение.
                И с тримата номинирани съм имал приказка.А ако имаш в предвид Туйков ,че той не се е намесил в темата ,с него през цялото време кореспондирам и обсъждаме темата,на лични.Иван Минков е зад граница,Джартата,вече се произнесе по темата.А ти как би реагирал ако вляза в твоя тема и те обявя за педал,както нямаме пресечни точки

Коментар

И с тримата номинирани съм имал приказка.А ако имаш в предвид Туйков ,че той не се е намесил в темата ,с него през цялото време кореспондирам и обсъждаме темата,на лични.Иван Минков е зад граница,Джартата,вече се произнесе по темата.А ти как би реагирал ако вляза в твоя тема и те обявя за педал,както нямаме пресечни точки
                  това ти го каза аз можеби съм го нямал в предвид....можели вече наградата
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Моля някой модератор,да заключи темата,преди да сте ме изгонили от форума.

Коментар

....А ти как би реагирал ако вляза в твоя тема...
                      От тук нататък няма какво да коментираме. От момента на публикуването и темата няма собственик, и този който я е започнал не може да има претенции за посоката и и за начина и на развитие. Темата се развива сама, и това че в нея не се спазват твоите възприятия за хумор / обида не е проблем на пишещите в нея. Възприемането на чуждия хумор или липса на такъв е въпрос на лично тълкуване.

Така. Май прекалено много време отделихме на въпроса.
                      За последен път - давайте по темата. Личните неща - на лично.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ще издигна кандидатурата на vitliemof,заради спора за каране в парк Централен Балкан и полезната дейност,която се зароди вследствие на него.Няма да гласувам обаче,защото вече подкрепих Минков.

Коментар

То като няма анкета и накрая ще се изпокарате и темате си вехне. Ми толкоз ли няма някой да я преправи? Модератор примерно...

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                            Ще издигна кандидатурата на vitliemof,заради спора за каране в парк Централен Балкан и полезната дейност,която се зароди вследствие на него.Няма да гласувам обаче,защото вече подкрепих Минков.
                            Мойта номинация се отхвърля,защото немога да си връча сам статуетката

Джарта,какво ще правимХванаха ни

Коментар

Верно прав си,не съобразих

Коментар

Мойта номинация се отхвърля,защото немога да си връча сам статуетката
                                Можем да направим класическа врътка, ти на мене, аз на тебе, с минимална счетоводна печалба за пред данъчните

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X