Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си момиче!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си момиче!

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
    Търся момиче което да обича ендурото и спорта! Да кара или да иска да се научи да кара мотор за да си обикаляме по пътеките!
    Да бъде също така забавна и привлекателна та да ми завиждат другите!
    Колегите най-доброжелателно ти дават мнения и препоръки, но се отклоняват от въпроса.

Моят съвет е директен и делови:

Намери си.

Поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

Търся момиче което да обича ендурото и спорта! Да кара или да иска да се научи да кара мотор за да си обикаляме по пътеките!
      Чакам въпроси и предложения тук
      За притеснителните да пишат на ЛС!
      бе аз имам нещо напредвид по твоя въпрос , наскоро влезе в саита едно супер моме , ма маи е джипарка , а ти пробвали със трите сестри , все една ще е свободна и обявата нещо не ти е пълна като гледам липсват снимки , и по разширени данни за тебе
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
        ...... Венци (с малкия), ......

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        ....... а ти пробвали със трите сестри , все една ще е свободна .......

LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение

просто го насочвам момчето явно не внимава как може да незабележи убавите момета в саита Иванееее,,искашли и нагледни материали
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            просто го насочвам момчето явно не внимава как може да незабележи убавите момета в саита
            Е, а де........
            LZ1PER

Коментар

Каква драма само Вие кой ли не намесихте в темата ама аз пък съм хитър и ще поканя Ива да хвърли малко светлина по въпроса
              Туко виж ни се усмихнало щастието кака Ива да ни уреди с някоя ехтремна мацка
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                Каква драма само Вие кой ли не намесихте в темата ама аз пък съм хитър и ще поканя Ива да хвърли малко светлина по въпроса
                Туко виж ни се усмихнало щастието кака Ива да ни уреди с някоя ехтремна мацка
                Лееее и аз не внимавам , верно Ивка бре бе има ,има ме си момета тука в саита ма ергенчетата са маи лабави

Коментар

Амиии Ивка я намериха преди мноого години и не може да помогне на лабавите ергени, освен с едно "успех в търсенето"
                  Последния път като си играх на сватосник не стана особено приятна ситуация, тъй че - оправяйте се Освен това приятелките ми екстремистки се свеждат до един брой Сандра, която е заета
                  Да ви кажа не е лесна вашата работа, жени пичове много трудно се намират.
                  DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                    Амиии Ивка я намериха преди мноого години и не може да помогне на лабавите ергени, освен с едно "успех в търсенето"
                    Последния път като си играх на сватосник не стана особено приятна ситуация, тъй че - оправяйте се Освен това приятелките ми екстремистки се свеждат до един брой Сандра, която е заета
                    Ивка , ти не им остави никакъв стимул за живот и надежда Момчета лоша работа маи хубавите неща вече са заети

Коментар

Е ти уби надеждата с чаена лъжичка
                      Сега какво да праиме обречени сме вечно да ни мрънкат "ще се утрепеш с тоя мотор" ,"или аз или мотора" В втория случай нали се сещата, че гаджето няма ниакъв шанс
                      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Виж ся, горепосочените реплики идват чак след поне две години успешен съвместен тормоз и бой с възглавници.
                        Преди това трябва задължително да преминеш през фаза
                        "ауууу ииии ноо як тоя мотор. Ма на Сийка гаджето кара от ония яките дет дигат 200. Твоя колко дига? Ма е и много грозен и не е толкова шарен кат на сийкиното гадже. Купи си такъв, искам да се возя точно на такъв. Ма не я ща тая каска, разваля ми фасона. Всъшност много студено сега и вали, дай да идеме с колата. Е как така нямаш кола?!? Ми с ко ши идим на МОЛ в София?! С ко ши ходим на центъра?! Е КАК ТАКА С АВТОБУСА?!?!? Продай тоя таралясник и си вземи кола като нормалните хора!!! И харчиш хиляди левове за тая простотия!!! "
                        DCRT®

Коментар

.....................
                          Виж ся, горепосочените реплики идват чак след поне две години успешен съвместен тормоз и бой с възглавници.
                          Преди това трябва задължително да преминеш през фаза
                          "ауууу ииии ноо як тоя мотор. Ма на Сийка гаджето кара от ония яките дет дигат 200. Твоя колко дига? Ма е и много грозен и не е толкова шарен кат на сийкиното гадже. Купи си такъв, искам да се возя точно на такъв. Ма не я ща тая каска, разваля ми фасона. Всъшност много студено сега и вали, дай да идеме с колата. Е как така нямаш кола?!? Ми с ко ши идим на МОЛ в София?! С ко ши ходим на центъра?! Е КАК ТАКА С АВТОБУСА?!?!? Продай тоя таралясник и си вземи кола като нормалните хора!!! И харчиш хиляди левове за тая простотия!!! "

Е по-правилно обяснение не бях чувал браво много добре казано.

Жените пичове са вече голяма рядкост за мое огромно съжаление

Коментар

Чакам въпроси и предложения тук
                            За притеснителните да пишат на ЛС!
                            Пратил съм ти лично съобщение !
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                              Е по-правилно обяснение не бях чувал браво много добре казано.

Жените пичове са вече голяма рядкост за мое огромно съжаление
                              бре то маи станахме еднуполова държава

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                                Пратил съм ти лично съобщение !

Жорееее,,, прати и намен брее, само да нее , пета възръс

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X