Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си момиче!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Търся си момиче!

Еи Иване какво стана има ли развитие по темата...
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
      Еи Иване какво стана има ли развитие по темата...
      Абе, нещо се умълчаха с Жоро
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Батка, намери си някоя кака с добри ТТЛ данни и поне малко мозък, пък после си я дресирай
        Моето Блонди не слизаше от гнусната, тъпа и отвратителна, дръглива А-класа, пък напоследък взе да и харесва тръскането и клатенето с (в) мръсен и кален джип и подозирам, че скоро ще трябва още една джипка
        .
        Момчета, момчета само спамихте по темата, човекът се нуждаеше от съвет, а вие го взехте на подбив, само това мнение му показва как да гонаправи. То ако трябва да си вземе некоя от вече научените, нали може да изпадне в депресия.
        На вас ви е лесно след като вече сте дресирани....
        Съветът от мен към Иван е, да не я търси по камъни и по чукари, дори и по кърищата не. Пробвал съм там индивиди от женски пол няма! Те са на тълпи в градовете, но трябва и ти да се спреш някога там, та да може да се срещнете... После кой кого избрал, кой кого дресирал стават спорни теми, но важното е да е весело...
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Сещам се за една отдавнашна случка, дали е истинска.. кой знае?
          Ама има нещо общо.

Един мъж пуснал обява във вестника, рубриката "Запознанства":
          "Търся жена, между 25-40г."
          След два дни получил 2000 писма с отговор " Вземи моята!!Моля те!!"

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
            Това е реалноста при всички сегашни жени Тишо,,,искат всичко на готово от нас, а все не са доволни !
            Иначе това им е интресното ,,,НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ГИ РАЗБЕРЕШ!

това не го казвай пред никоя жена, че може да си изядеш боя..

Жените не били доволни, а мъжете само се оплакват..кой крив - кой прав никой не ти казва, но щом искате жената да се грижи за вас трябва и вие нещо да направите за нея, а не да я карате да се чувства като слугиня..една добра дума или цвете без повод правят чудеса..
            По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Фундаментални првила относно хобито:

Да си превърнеш хобито в професия е най-сигурния начин да си загубиш хобито!
              Да се намериш жена със същото хоби е готино, но те лишава от повод да имаш време за себе си!
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
                ... но щом искате жената да се грижи за вас трябва и вие нещо да направите за нея, а не да я карате да се чувства като слугиня..една добра дума или цвете без повод правят чудеса..
                Напълно съм съгласна - няма как някой да иска, а в замяна да не дава нищо. За да може ТЯ да бъде такава, мъжа до нея трябва да я кара да се чувства преди всичко жена.
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                  Напълно съм съгласна - няма как някой да иска, а в замяна да не дава нищо. За да може ТЯ да бъде такава, мъжа до нея трябва да я кара да се чувства преди всичко жена.
                  Напълно вярно В една връзка нещата трябва да бъдат двупосочни. Иначе Любуфтъ на бърза ръка ще се спомине
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Напълно вярно В една връзка нещата трябва да бъдат двупосочни. Иначе Любуфтъ на бърза ръка ще се спомине
                    Както става много често в последно време,хората от нашиО пол(демек мЪжовете) си мислят,че са над всичко щом мама и тати да са живи и здрави още ги има

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                      Търся момиче което да обича ендурото и спорта! Да кара или да иска да се научи да кара мотор за да си обикаляме по пътеките!
                      Да бъде също така забавна и привлекателна та да ми завиждат другите!
                      Чакам въпроси и предложения тук
                      За притеснителните да пишат на ЛС!
                      МОЖЕ И ДА ИМА АМА КАТО НИ ГЛЕДА КАКВИ СМЕ "УРОДИ" МОЖЕ ДА НЕ ИСКА ДА СЕ ПОКАЖЕ.....
                      [SIZE=5]"Не ходи накъдето те води пътя. Вместо това тръгни натам, където няма пътища и ги прокарай!"[/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                        Момчета, момчета само спамихте по темата, човекът се нуждаеше от съвет, а вие го взехте на подбив, само това мнение му показва как да гонаправи. То ако трябва да си вземе некоя от вече научените, нали може да изпадне в депресия.
                        На вас ви е лесно след като вече сте дресирани....
                        Съветът от мен към Иван е, да не я търси по камъни и по чукари, дори и по кърищата не. Пробвал съм там индивиди от женски пол няма! Те са на тълпи в градовете, но трябва и ти да се спреш някога там, та да може да се срещнете... После кой кого избрал, кой кого дресирал стават спорни теми, но важното е да е весело...
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...77&postcount=7 -Съвет от DI
                        Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
                        Жените не били доволни, а мъжете само се оплакват..кой крив - кой прав никой не ти казва, но щом искате жената да се грижи за вас трябва и вие нещо да направите за нея, а не да я карате да се чувства като слугиня..една добра дума или цвете без повод правят чудеса..
                        Е ,не и ли стига че се връщаме отново при нея .Па чак и цветя

Коментар

Открил съм тайната на ПРЕКРАСНАТА връзка.А тя е :
                          -АЗ казвам какво искам, ТЯ се съгласява с моето мнение.В замяна получава частица от моето височайше внимание.
                          Не знам защо,но досега не намирам такава,която да разбере тази проста предпоставка за щастие.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Ей, спамари!
                            Човекът каза, че си търси момиче..
                            Никой не е говорил за женитби и други общественополезни прояви.
                            Залужава уважение. Първо, че търси, второ, че търси момиче!!!
                            Желая ти успех и да знаеш, избери тази с най-големите...

мечти... :-)

Межу другото, жената избира кой да я избере....
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                              Ей, спамари!
                              Залужава уважение. Първо, че търси, второ, че търси момиче!!!
                              Желая ти успех и да знаеш, избери тази с най-големите...

мечти... :-)

Межу другото, жената избира кой да я избере....
                              Ъ,май не сме го разбрали.Ми Карлово му е блозко.Пловдив,малко по далече.Ако няма там,идва в София.Има клубове,околовръстно.Там жените не избират

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                                Ей, спамари!
                                Общественополезни ли?!?!?!Аз друго си мислех...Не го проваляйте още от рано с женитби, нека поживее.
                                С "Фармахим" - непобедим
                                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X