Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си момиче!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Търся си момиче!

Колкото и старо да звучи затова на жената и казват къщовница,всеки може да си готви,но жената трябва да се грижи в това отношение за дома,за мъжа си и за детето си,все пак е МАМА,в днешно време нещата са много размити,то поколението което сега е на 15-16 години в гръб не можеш да го познаеш мъж ли е жена ли е,накъде отива този свят?
    Щом си търсиш жена,нали знаеш златните лафове-колкото и добре да живее човек,се жени.
    Втората грешка на мъжа в живота е като се ожени.

И най-интерсеният,почти всики които се оженят стават ловци или рибари-защо ли?

не ме разбирай погрешно всеки е минал или ще мине по този път,ама идеята е как и с кого ще минеш

Поздрави

Коментар

Мексиканците казват, че "къщата се крепи върху жената" и да ви кажа , май са прави...

Коментар

т ва крайна сметка намери ли си жена?Ако не си ше те водя да си купиме надуваеми.Като ти омръзне да я гледаш,изпускаш я,и я прибираш в килера.На мотора ще я возиш в торбичка,и чак като ти потрябва я надуваш.Няма да ти мрънка,да стеня.Винаги ще е съгласна с теб

ПП.Помисли си над предложението ми.Няма да съжаляваш.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
          И най-интерсеният,почти всики които се оженят стават ловци или рибари-защо ли?
          На един колега от службата, при когото останалите от кабинета са ловци, си е поставил зад гърба, закачена на стената една максима: "Риболовец е мъж, който е намразил жена си, ловец е мъж, който е намразил и любовницата си".
          Нямам никакви лоши чувства към нито едната категория, просто четейки мнението, се сетих за тези табелка.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Интересно. Аз съм риболовец от дете, коя ли съм намразил по онова време....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Не знам, сигурно авторът е имал предвид по-възрастните периоди на човека.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Първата...незабравима...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                  ...И най-интерсеният,почти всики които се оженят стават ловци или рибари-защо ли?...
                  Как защо?! Защото трябва да си изхранват челядта... от най-древни времена е останал обичаят...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

А лафа музкант и рибар къща не храни
                    Пак си е от едно време,ама темата е много обширна

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Първата...незабравима...
                      Коя пък беше тя , нещо не мога да си я спомня...

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                        Търся момиче което да обича ендурото и спорта! Да кара или да иска да се научи да кара мотор за да си обикаляме по пътеките!
                        Да бъде също така забавна и привлекателна та да ми завиждат другите!
                        Чакам въпроси и предложения тук
                        За притеснителните да пишат на ЛС!
                        Ето да си избереш нещо http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5&postcount=15 не са от ендурото,ама са спиртистки.
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                          Иваааане ти май се уреди,кат гледам спря да пишеш по темата...
                          Спрях защото бях да закривам сезона! Нямах интернет! Гледам темата и невервам на ушите си! Много предложения, че даже и на лично .
                          Коя е щастливката... неможах да разбера! Те май доста се явиха
                          Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Спрях защото бях да закривам сезона! Нямах интернет! Гледам темата и невервам на ушите си! Много предложения, че даже и на лично .
                            Е, значи - да очакваме фотосесия с участие на избраницата.
                            То пък, нали си закривал сезона днес - няма как да ви видим, че карате заедно по чукарите.

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                              Добре той нали търси жена за да ходят да карат а не да му готви ?
                              Да. И да си къркат.

Дете, за такива работи мъжът има приятели. Жените са по тънката част. Ако могат да карат е по-добре ама...
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

(((((((((((((((((( ГОРЧИВОООООООО ))))))))))
                                Последно редактирано от cveti; 25-10-08, 21:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X