Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Опааааааа, добър вечер !!!!!!!! Започнахте да ми липсвате вече! Айде наздраве, че ми е жЕдничко днес......
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Има ракиика секва от Диви Череши от Махалебка, от Черница, от Дива круша-тя е без захар, от кайсия, и от дрян и все е хубава и пивка. На 09.11. сме в София на ралито на хората с увреждания, винаги има някое шише в багажника заповядай да си кусаш.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        Опааааааа, добър вечер !!!!!!!! Започнахте да ми липсвате вече! Айде наздраве, че ми е жЕдничко днес......
        Нещо ни забОрави.

Коментар

Ама мезето от вас да занайте!
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Нещо ни забОрави.
            не съм, обаче тези дни малко лудница ми беше....... но днес ми е малко по - свободно и се натресох и аз в кръчмето ни
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
              Ама мезето от вас да занайте!
              Ние в София мезе винаги ше намериме.Ако трябва ше напраиме некой министър на чеверме..То тука министри много,а ползата от тях-никаква.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Те май и за мезе вече не стават министрите де, няма ли дякой див шопар към шопско че да опитаме и ние дивото стига все питомно сме драли

Коментар

Добра вечер и от мен, дружки.
                  Току-що се прибирам от село, че ходих да закарам няколко чувалчета със зеле - нали трябва да се прави кисело за зимъска...
                  Хайде, наздраве на всички.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• Стават,стават.Има някои бая тлъстички.Ако ги напълниме с гъби и ориз,егати мезето.А,наздраве.А на 9.11 ще се видиме,обещавам.

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Добра вечер и от мен, дружки.
                    Току-що се прибирам от село, че ходих да закарам няколко чувалчета със зеле - нали трябва да се прави кисело за зимъска...
                    Хайде, наздраве на всички.
                    Нормалните хора карат зеле и др.зеленчуци ОТ село.Май само ние с тебе караме КЪМ село.Наздраве.
                    Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:09.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    0887770735

Коментар

Що да абиме гъбите и ориза за некви министри, те ша ги вмирисат и ще ги вгорчат направо ще ги отровят. А на ралито ние ще сме с една стара червена Варненска Мазда 323ф-В0520СС-все ще има някой градус в багажника.

Коментар

• Първоначално публикуван от trajal
                        Нормалните хора карат зеле и др.зеленчуци ОТ село.Май само ние с тебе караме КЪМ село.Наздраве.
                        Прости сметки: не вярвам някой на село да може да изкара зелето със себестойност от 19 ст./ кг. Затова и движението му е обратно на очакванията.
                        Наздраве.

Приятели, нека да честитим Празника на съпругата на Blacksmith. (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=530).
                        Наздраве, Андро, да ти е жива и здрава ... и да те търпи, когато си тук, сред нас.
                        Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:10.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Андро,да е жива и здрава.Ако не знаеш какво да и подариш вземи,че и подари тялото си за една нощ.Да прави с него каквото поиска.Ама да не забравиш да го вържеш с панделка..
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                            не съм, обаче тези дни малко лудница ми беше....... но днес ми е малко по - свободно и се натресох и аз в кръчмето ни
                            ЖЗоре, кат' ти гледам подписа, се сещам за нЕкои други сентенции от този тип, подарявам ти ги за мезе:

- По-добре богат, но здрав, отколкото беден, но болен..
                            - По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа
                            - По-добре паднал духом, отколкото духащ паднал...
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ха наздраве и от мен! Живи и здрави празнуващите!По-бързо оздравяване на болните - че много гадно т'ва да си болен.
                              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Забранявам всички болести и разрешавам само махмурлук.Наздраве на всички. Юли-и-и-и-и,къде си.На тия хора трябва да им се върне доверието в алкохола.И Нивата го няма,а за Тишо нема кво да говориме.
                                Наздраве.
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X