Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
    ... събота е
    А се'а! А аз като бях на работа си живея с усещането, че е петък.

Я по тоя случай да ви поздравя с най-добрата петъчна песен, която човечеството е създавало!

http://www.youtube.com/watch?v=7zB0RygrYy8

(Леле, кога мина това време, кога стана това?!?! На младите сигурно им изглеждам като "...а портрета от стената")

Нищо. Песничката си я бива. Наздраве!
    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
      А се'а! А аз като бях на работа си живея с усещането, че е петък.

Я по тоя случай да ви поздравя с най-добрата петъчна песен, която човечеството е създавало!

http://www.youtube.com/watch?v=7zB0RygrYy8

(Леле, кога мина това време, кога стана това?!?! На младите сигурно им изглеждам като "...а портрета от стената")

Нищо. Песничката си я бива. Наздраве!
      Аз лично ти Благодаря!
      За музиката няма "минало бешело",качественото оцелява във времето винаги/лека и пръст на учителката ми по "история на музиката"-по неведоми пътища божи завърших музикалното в Русе/.Слушам с кеф класика,Бах,Хендел,Равел,Пърпъл,Ейси-Диси,Роял-хънт,Металика,Скорпиънс,Мерилиън и всичко читаво за уши и душа/без чалгии!!!/!
      НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

• До: Продавам адронен колайдер втора употреба

Наздраве!
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Наздраве в неделната вечер.То досега бях на работа,де ама тва не пречи да пийнеме.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Наздраве в неделната вечер.То досега бях на работа,де ама тва не пречи да пийнеме.
            Наздраве. То нещо май е празничко днес,ама надявем се да се домъкнат поне оьо двама за карти
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Наздраве. То нещо май е празничко днес,ама надявем се да се домъкнат поне оьо двама за карти
              Остана един. Наздраве.

Коментар

Нива,току,що казаха по телевизора,че днес било празник на Перник.А,честит ти празник.
                Освен това казаха,че Перник е българския Манчестър/това сигурно е заради кюмура/ и,че ще стане ДУХОВЕН център на България/това не разбрах в кой смисъл го казаха/.Щото и в София на околовръстното си имаме "духовен" център.А,наздраве по случая.Щеш,не щеш трябва да пиеш,празник ти е на града..
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

Честито на Тони и всички останали Перничани:

Празник на Перник От 1903 г., когато се откриват находищата на въглища и се развиват мините в Перник, денят на Свети Йоан Рилски, покровител на миньорите, се чества като миньорски празник. От 1994 г. с решение на Общинския съвет на Перник е определен за празник на града.
                  Наздраве по този повод.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    Нива,току,що казаха по телевизора,че днес било празник на Перник.А,честит ти празник.
                    Освен това казаха,че Перник е българския Манчестър/това сигурно е заради кюмура/ и,че ще стане ДУХОВЕН център на България/това не разбрах в кой смисъл го казаха/.Щото и в София на околовръстното си имаме "духовен" център.А,наздраве по случая.Щеш,не щеш трябва да пиеш,празник ти е на града..
                    Пия си аз тихичко.Ходих на мегдана.Пообиколих,няма къде да се седне за по бира.Казаха че аЗИс щел да пее и напуснах с триста.За Манчестър не знам дали ще стане,ама почва да прилича на Африкански град.Нещо ставаме малцинство.Ама и това си има своите предимства.Няма да си плащаме тока и парното(нали това са благините да си от малцинството )А за култура да не говрим.Ако стане културен център,значи държавата ни отива подяволите.

Ама НАЗДРАВЕ, И да ни е честит градът.

Коментар

Мразя град Перник и част от жителите му.

Коментар

наздраве момци..и честит празник на перничани..
                        По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Мразя град Перник и част от жителите му.
                          И аз повечето от жителите ги мразя(и те мен де )ама градът не.

ПП.Надявам се да съм от тази част на жителите които не мразиш

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            И аз повечето от жителите ги мразя(и те мен де )ама градът не.

ПП.Надявам се да съм от тази част на жителите които не мразиш
                            още по ПП.Май сеш събрахме за едно белотче

Коментар

Теб пък за какво да те мразя?!!! Пием си, лафим си, веселба става, ама имаше там един Роберт Петров.....................е те тоз човек не ми е симпатичен. А и това, че никой не спазва правилата за движение. Или малка част, но аз не съм попадал на тях явно. Абе, отказал съм се да ходя там, освен ако не се налага спешно.

Коментар

Ники нещо останахме двамата,а ти си на хапчета(или се оправи вече)Няма с кой да си кажа НАЗДРАВЕ.
                                Ама нищо.НАЗДРАВЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X