Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Ааалооо ....
    К'ъв е тоз ... нов бардак със стари к..ви .......

Гледам .... пак същите пияндета!

А сега едно наздраве, ........ че вече мръкна .
    Е ... у Сливен вече си бият жените, а аз ..... още ....
    Наздраве,у...хлц...а.И аз мойта мислЯх да я учеша,ма почнАх рано и не можа да я уцела..../Да бех прибрал некое по-дебело добиче/.Нъл съм пацифист,мой сама да се изтърси от верандата.

Коментар

СипАх си тука некви водки и гледам в хладилника домати.Ама нема кой да ги нареже,че жена ми е на работа.И си изпържих за мезе пилешки хапки.Мисля,че биха могли да заместят доматите.А,Наздраве.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        СипАх си тука некви водки и гледам в хладилника домати.Ама нема кой да ги нареже,че жена ми е на работа.И си изпържих за мезе пилешки хапки.Мисля,че биха могли да заместят доматите.А,Наздраве.
        Имаш на ЛС нарязани домъдети със зелен лук,пусни некоя пилешка мръвка...

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Ааалооо ... Гледам .... пак същите пияндета!...
          Ееее, недей така!!! Не знаеш ли, че всичко тече всичко се променя (Panta rei и др. такива, ма'а'му...)... Даже наглед същите, от ден на ден и от ракия на ракия сме по-усвръ... усървш... усршвенст... уршетвсе... ... ... е, ти вече ме разбра, пък и аз все успея да го кажа.

Поздрави и наздраве!
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Имаш на ЛС нарязани домъдети със зелен лук,пусни некоя пилешка мръвка...
            Наздраве и от мен.
            Като си поръчал - ето, да ти е сладко:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве! Тази вечер бях на бяло вино с цаца, ама понеже не го долюбвам баш/виното/ изпих само малко над половин бутилка. Не ми дойде на таман. На всичко отгоре преди малко като си пържех две пържолки на тиган ме пръсна горещо олио в очите , че ми изгори и муцуната....А бе изобщо голям съм късметлия...

Коментар

Хихих, виж ми подписа

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  Хихих, виж ми подписа
                  Къртиш миФки с тоя подпис! Сега си обект на завист от цялото пиещо братство!

Коментар

Обявявам си го за запазен! Който го копира по един или друг начин, ми дължи неограничено количество свинско и винско като компенсация!

Коментар

Обвявам си го за запазен! Който го копира по един или друг начин, ми дължи неограничено количество свинско и винско като компенсация!
                      Е, мноо си гаден!

Коментар

И мой подпис говори сам за себе си
                        НАЗДРАВЕ и от мен
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Плагиатство! Дължиш ми две свински и 4 бири!

Коментар

За новия бар "Наздраве" Наздраве пием бързо защото утре път ме чака,пийте с мярка моята е докото започна да лазя и си лягам
                            У наше село му окат по друг начин "Сипи,ако нема донеси"друг път ще ви кажа кое е селото.

Коментар

Плагиатство! Дължиш ми две свински и 4 бири!
                              А не .Това ми е от nickbochev и по точно от сайта за домашна бира,който ми дадеАма иначе бих се разделил със свинските.ама с биратаcry:трудно
                              Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Добро утро!
                              Ноо гадно вънка,бе.Сърбят ме въдиците,ама гати ветрилника.Пфффф,чак неделя и понеделник го дават иди-ела.Неделя ядец/щерката ЧРД/,остава понеделника/след освинването за здравето на рожденничката/.То ще стане един рибарлък...
                              Абе,лек ден!
                              Абе нещо ми се е загубила поканата по пощата Може да ми я пратите по мейла или тук във форумът
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                А не .Това ми е от nickbochev и по точно от сайта за домашна бира,който ми дадеАма иначе бих се разделил със свинските.ама с биратаcry:трудно

Абе нещо ми се е загубила поканата по пощата Може да ми я пратите по мейла или тук във форумът
                                Заповятъй!
                                Кът кацнеш хлопай с глава по вратнята-всичко друго да е заето със скъпи армагани и много пукница.Кат са разтовариш може да си одиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X