Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеАз пак май нещо пообърках темите...
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=30
Я, к'во си беше хубаво с една темичка....
(Хубаво, че съм далече и добре въоръжен)
И докато жена ми нареже бялото сладко и му тури подправките, ха наздраве!!!
Шото за белята дето я спретна "бронебойни куршуми няма открити".
А пийни с нас едно "трезвенце"-и за читави уши рецептата е повече да не правиш така!
Наздраве на всички!!!
Недейте по шорти,бе-днеска е официалката по откриването.
Утре може и без гащи-знем си писюрлюците...
Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеН И Н А Й М А Л К О!!!!
Наздраве!Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:13.
Коментар
-
До: Бар "Наздраве"
Привет!
Здравейте събутилници...
Ха наздравичката и от мен...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Наздраве, банда!
Току що се прибирам у дома и виждам, че кръчмата отново е отворена.Обновена и с ново име. А вътре - пак старите приятели.
Да сте живи и здрави всички. И ... спорна глътка.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАйде и от мен оедно НАЗДРАВЕ.gadeffА си пипнал кръчмата,а сме те анатемосали от нея
Колко мъка има на този свят, божеее...
Ма сега не е ли по-хубаво? Вече не сме на стошебекдесетинайста страница а на първа-втора!!!
Наздраве, опортюнисти!!!
P.S. Абе, няма ли някоя жена в тази кръчма? Тъй, за цвят... Да ни краси...Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеP.S. Абе, няма ли някоя жена в тази кръчма? Тъй, за цвят... Да ни краси...)Та или цяло стадо,или по добре не
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеПри наличието на жена на една маса,винаги стават скндали(всеки я иска за себе си)Та или цяло стадо,или по добре не
"....Абе, Юли, бе как се казваше онуй цъфте.... големата лайкучка?? - Маргаритка??? - Да, бе, верно. МАРГАРИТО, жено, сипи по още едно.."
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Браточки, я вижте колегата в какво "се е забъркал"?
Ударете ни по едно рамо в този конкурс
Хайде, дружно да му помогнем да "спИчели", а?Аз съм и локално пристрастен (все пак е от Плевен таткото
).
Хайде, наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеАбе, бар "Наздраве" нали не работи през ден?
Значи - и днес Наздраве! Кой с каквото е подхванал.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеНе,не е през ден,ама мене ме беше срам да почна първи,за да не ми излезе име на пияница.Назраве.А по сериозно,де!
Ний кво сега-ш'праим нов бардак със стари к@@ви ли?!Чак пък.
НАЗДРАВЕ!!!
Коментар
-
Ааалооо ....
К'ъв е тоз ... нов бардак със стари к..ви .......
Гледам .... пак същите пияндета!
А сега едно наздраве, ........ че вече мръкна .
Е ... у Сливен вече си бият жените, а аз ..... още ....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар