Аааа, събрахме се! Днес се оказа, че Джак Даниелс решили да хакнат форума. Затова започнали да произвеждат уиски 100-200 години, направили го едно от най-добрите в света, успели тайно да пробутат достатъчно количество от кихлибарената течност на собственика на най-посещаваната тема във форума, за да го пристрастят към нея! Това станало всеобщо известно (че Тишо пие Джак) и така се стигнало до крайната долна цел на хакерите, а именно, с една от бутилките, публикувани в темата да вкарат бъг във форума и да го компрометират! Но не успяха! Целият им двеста годишен труд отиде по дяволите!
Наздраве за провалените хакерски атаки
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве на всички Айде бре, Колето нема ли да се върне, преди да затвориме темата? Опусте баро! И дебелия плешив, и дебелия храсив, сите ги нема! УжасТ! После нема да знаят къде се е преместил бара, да оставим бележка на вратата освен?
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Наздраве! Жули честита годишнина живи здрави .....и още едно красиво бебче за Ники, мисля че е време да стане батко......аз съм на ракия силна, щото си изкълчих крака два пъти за два дни. И сега съм превързана и намазана и чакам да се оправя.
Наздраве и за целият бар, и целият инвентар.....а и на Кольо наздраве...нищо че ни заряза като прасе гнили круши.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Айде сега. Казаха че ще закриват бара и решихте, че вече е затворен. От два чАса нема никой. Не се плашете! С това посещение, ще има бар поне за цели два месеца.
Та, наздраве, де!
Коментар