Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве след тежък ден!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве!
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

А наздраве, Ивето вече си има биричка, няма да я мисля повече Наздраве Гриша, Марто
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Аз пък да ви кажа, че в огледалото за обратно виждане, днес мернах един бял ПУХ обут с рошави гуми. Докато се развикам, махам и....пътят ни се раздели...със сигурност водачът е... онзи с Тутманика!

Та в тоя ред на мисли да ви питам, ако си тура лепенките на форума връз джамовете на "Волвчо", дали ще е...смешно, а?

То и върху мАторя не вървят особено-за това не съм ги лепнал де.

Баси и писането-я Наздраве

п.п. Саше, имах такъв прякор (Змей), като малък. Явно още работи
          Последно редактирано от Гриша; 26-04-12, 20:55.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Наздраве след тежък ден!
            Що уеее, сподели. Наздраве.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Гриша, щото си от наш'та с Марто кръвна група. "Трепам зелена гад!"
              Апа и си си змей, де
              На цитронадата ми на задното стъкло видя как стои лепенката. На мен ми харесва, стига да не е голяма и да навява кич.
              Наздраве, батьо, Круме!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве!!
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Марто, отдавна не сме пускали троперО.
                  Айде, да ти се оправи настроението!
                  Наздраве!

Коментар

Поздрави на всички в Бара, не мога да пия още няколко дни, но ви чета и ви се радвам!
                    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      На цитронадата ми на задното стъкло видя как стои лепенката. На мен ми харесва, стига да не е голяма и да навява кич.
                      Няма как да е кич, щото е малка пък джама-голям.
                      Притеснението ми е в посланието (забранено по асфалт), а възможностите на Волвчо ги знам само аз-минава там, дето само Жоро с Фиестета може да мине За Витарата на Кольо и дума да не става, по такива места се кара, а не търкаля

Я наздраве! Утре облепям

Пак п.п. Коле, стига обикаля наоколо, ми вземи влез и кажи-НАЗДРАВЕ да го еаа!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                        Аз пък да ви кажа, че в огледалото за обратно виждане, днес мернах един бял ПУХ обут с рошави гуми. Докато се развикам, махам и....пътят ни се раздели...със сигурност водачът е... онзи с Тутманика!

Та в тоя ред на мисли да ви питам, ако си тура лепенките на форума връз джамовете на "Волвчо", дали ще е...смешно, а?

То и върху мАторя не вървят особено-за това не съм ги лепнал де.

Баси и писането-я Наздраве
                        Нямам представа кой е бил водачът на Пухта, но за стикера не знам какво чакаш! Колко колеги са си залепили на какво ли не. Стига да те влече.... лепи! Аз имам и на буса, че дори веднъж в кв. Левски, едни колеги с лека кола със стикери спряха, та хем се запознахме, хем ме упътиха, та да не се лута... по всички кръчми в квартала.. А наздраве!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве и от леля ви! И големи позздрави за Вивето, и играчките и.....за Ивето и децата и....и за Жули по скоро да е сред нас!
                          И другото за останалия бар.
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве, Доби!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Нямам представа кой е бил водачът на Пухта, но за стикера не знам какво чакаш!
                              Ти беше!!! Няма как да сбъркам. Това, което виждах в огледалото го виждам на аватара ти и в мащаб, и въобще...само дето на на номера не пишеше за нЕкви
                              Е-врАти
                              Наистина хваща окото, поздрави!

Наздраве, хора!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                                Ти беше!!! Няма как да сбъркам. Това, което виждах в огледалото го виждам на аватара ти и в мащаб, и въобще...само дето на на номера не пишеше за нЕкви
                                Е-врАти
                                Наистина хваща окото, поздрави!

Наздраве, хора!
                                Днеска , с тия гуми, хващаше много окото, но... утре ще си дойдат нещата на мястото... щот... няма кинтииии...
                                Наздраве!
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X