Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Тишо, тия моми от 2005г. до сега са си сменили маслото амнайсет пъти, дай нещо по-така...
Наздраве
П.П. Ей ся остава Стойкова да влезе в бара и ми ойде...масажа!
Ти па недей гледа часа на снимката, не е настройван, а и на харизан кон зъбите се не гледат, ай да ти сА не види и капризникът, ха! Ей ся ш'та обадя на жена ти аз, па да те видя следващия път ще капризничиш ли пак или ще грабваш к'вото ти се предлага и ще изчезваш без шум?!
Наздраве, капризници!
Ти па недей гледа часа на снимката, не е настройван, а и на харизан кон зъбите се не гледат, ай да ти сА не види и капризникът, ха! Ей ся ш'та обадя на жена ти аз, па да те видя следващия път ще капризничиш ли пак или ще грабваш к'вото ти се предлага и ще изчезваш без шум?!
Наздраве, капризници!
Няма нужда, аз всичко виждам
А че е капризен, капризен е- някои приятели се питат дали и мен харесва.
Наздраве
Ле-ле, Иве, добре че дойде! Тука едни разхайтени девойки, като натиснаха Гришата.... ужас. Добре, че дойде... мани-мани... Наздраве!
А, да се оправя, да не е малък. Като гледам кусур им намира (е, може да е само за поведение, де)...
Аз минавам само за малко, че тука едни деца все нещо искат, а Гриша се е хванал за главата- не става аз да си пиша с вас, а той да ги гледа.
Наздраве на всички
Коментар