Аз пък да ви кажа, че в огледалото за обратно виждане, днес мернах един бял ПУХ обут с рошави гуми. Докато се развикам, махам и....пътят ни се раздели...със сигурност водачът е... онзи с Тутманика!
Та в тоя ред на мисли да ви питам, ако си тура лепенките на форума връз джамовете на "Волвчо", дали ще е...смешно, а?
То и върху мАторя не вървят особено-за това не съм ги лепнал де.
Баси и писането-я Наздраве
п.п. Саше, имах такъв прякор (Змей), като малък. Явно още работи
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Гриша, щото си от наш'та с Марто кръвна група. "Трепам зелена гад!"
Апа и си си змей, де
На цитронадата ми на задното стъкло видя как стои лепенката. На мен ми харесва, стига да не е голяма и да навява кич.
Наздраве, батьо, Круме!
Your conscience is all you can take to your grave.
На цитронадата ми на задното стъкло видя как стои лепенката. На мен ми харесва, стига да не е голяма и да навява кич.
Няма как да е кич, щото е малка пък джама-голям.
Притеснението ми е в посланието (забранено по асфалт), а възможностите на Волвчо ги знам само аз-минава там, дето само Жоро с Фиестета може да мине За Витарата на Кольо и дума да не става, по такива места се кара, а не търкаля
Я наздраве! Утре облепям
Пак п.п. Коле, стига обикаля наоколо, ми вземи влез и кажи-НАЗДРАВЕ да го еаа!!!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Аз пък да ви кажа, че в огледалото за обратно виждане, днес мернах един бял ПУХ обут с рошави гуми. Докато се развикам, махам и....пътят ни се раздели...със сигурност водачът е... онзи с Тутманика!
Та в тоя ред на мисли да ви питам, ако си тура лепенките на форума връз джамовете на "Волвчо", дали ще е...смешно, а?
То и върху мАторя не вървят особено-за това не съм ги лепнал де.
Баси и писането-я Наздраве
Нямам представа кой е бил водачът на Пухта, но за стикера не знам какво чакаш! Колко колеги са си залепили на какво ли не. Стига да те влече.... лепи! Аз имам и на буса, че дори веднъж в кв. Левски, едни колеги с лека кола със стикери спряха, та хем се запознахме, хем ме упътиха, та да не се лута... по всички кръчми в квартала.. А наздраве!
Наздраве и от леля ви! И големи позздрави за Вивето, и играчките и.....за Ивето и децата и....и за Жули по скоро да е сред нас!
И другото за останалия бар.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Нямам представа кой е бил водачът на Пухта, но за стикера не знам какво чакаш!
Ти беше!!! Няма как да сбъркам. Това, което виждах в огледалото го виждам на аватара ти и в мащаб, и въобще...само дето на на номера не пишеше за нЕкви
Е-врАти
Наистина хваща окото, поздрави!
Наздраве, хора!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Ти беше!!! Няма как да сбъркам. Това, което виждах в огледалото го виждам на аватара ти и в мащаб, и въобще...само дето на на номера не пишеше за нЕкви
Е-врАти
Наистина хваща окото, поздрави!
Наздраве, хора!
Днеска , с тия гуми, хващаше много окото, но... утре ще си дойдат нещата на мястото... щот... няма кинтииии...
Наздраве!
Коментар