Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве, Саше, Гена и всички

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Немой така, оти мое 'си Уегне гладен тунайт
      Наздраве, Гена, Иве!
      Ако е само гладен-добре! Ти представяш ли си,да си легне жаден!!

Манджия ще излезне тоя Гришата!!!

Наздраве!Аз вече съм на бира!!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Наздраве, Круме, Тишо и останалия инвентар!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

На кого-какво сторих..., та плачете за среща с адвокатите ми!!!
          Гледай ти отказ от масаж до какъв калабалък води...
          За да ви е широко около врата и да спите спокойно-очаквам от всички ви по бира! Обещавам да ги изпия за ваше здраве

За сега наздраве!
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Гладът бил по-лош и от тока, каква тогава би била жаждата, м? Наздраве, жадници!

П.П. Ясене, жадник има ли дума изобщо, че аз я подкарах дори в множествено число?

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

За да ви е широко около врата и да спите спокойно-очаквам от всички ви по бира! Обещавам да ги изпия за ваше здраве
              Ше пиеш,ако ти разрешат!!! Иве,смени наказанието!!Ако му спреш бирата,той сам ще се откаже от масажа!!

Ей,да не вземеш да си посегнеш сега!!В смисъл-не си прави сепуко,МОЛЯ!!Манджия такъв!!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                Ако му спреш бирата,той сам ще се откаже от масажа!!
                Ти най-много рИвьеш за среща, щото не си разбрал - аз сам се отказах от масажа!

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                Ей,да не вземеш да си посегнеш сега!!В смисъл-не си прави сепуко,МОЛЯ!!Манджия такъв!!
                По-скоро на дюлевата ти ще посегна. А, че съм манджия, такъв съм

Тишо, бърза справка по телефона с жив езиковед показа, че и двете думи ги има!!!

Наздраве

Коментар

Не пиете нещо!
                  Аз си сипвам един грздомицин и смятам да започвам!
                  Наздраве на всички!
                  Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

На кого-какво сторих..., та плачете за среща с адвокатите ми!!!
                    Гледай ти отказ от масаж до какъв калабалък води...

За сега наздраве!
                    Аз... таковата..., за да те оневиня, бре! Ма, ако не ти харесва, мога да си поправя поста...
                    Иначе, наздраве!
                    Специално наздраве и на Крум-"безплатното", на Сашо и сичкуту инвентар...
                    Последно редактирано от edoors; 24-04-12, 19:10. Причина: Още наздравета
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Аз... таковата..., за да те оневиня, бре!
                      Тук ще се наложи да помоля за извинение! За да се приеме без обструкции - ще отнема по съдебен ред дюлевата на Крум и ще ти я подаря. Става ли?

Наздраве

Коментар

Ето ви един бонус към масажистките, мир да има

Към минута 2,5 вече е много смешно, иначе си е великолепна пародия на един от най-великите комици.
                        Пък аз да попитам и друго- за дамите няма ли нещо в добавка, че само с масажистки се черпите тука, хм?
                        Наздраве между две домашни задачки

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнение
                          Ето ви един бонус към масажистките, мир да има...

Не обичам изненадите и поради тази причина рядко се изненадвам, но...от къде го намери т'ва?!

Коментар

Тук ще се наложи да помоля за извинение! За да се приеме без обструкции - ще отнема по съдебен ред дюлевата на Крум и ще ти я подаря. Става ли?

Наздраве
                            Изпрати ми на ЛС какво да говоря в съда и ме призови като свидетел...
                            Наздраве!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Изпрати ми на ЛС какво да говоря в съда и ме призови като свидетел...
                              Наздраве!
                              Друго мислех аз-с блага дума, съпроводена с лош поглед и voilа
                              Спестяваме от адвокатски хонорари и други съдебни такси, но те си остават дължими от Крум Готово нагласен е-няма къде да ходи

Да разбудя малко останалите баровци

Наздраве, трезвеници

Коментар

Наздраве: на дамите.....ей то не бяха конкурси не беше чудо..... като почнеш от сервитьорките, мед.сестрите, ТанцУвачките, сега и масажистки искат... стига бре....ще ви оставим накрая сами да си пиете...по мъжки, или изкарайте тука някой красавец, моЕ да е всекъв,само да е къпан Щото некъпаните ги пращаме при вас да ви подпиват.
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X