На кого-какво сторих..., та плачете за среща с адвокатите ми!!!
Гледай ти отказ от масаж до какъв калабалък води...
За да ви е широко около врата и да спите спокойно-очаквам от всички ви по бира! Обещавам да ги изпия за ваше здраве
За сега наздраве!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
На кого-какво сторих..., та плачете за среща с адвокатите ми!!!
Гледай ти отказ от масаж до какъв калабалък води...
За да ви е широко около врата и да спите спокойно-очаквам от всички ви по бира! Обещавам да ги изпия за ваше здраве
За сега наздраве!
Аз... таковата..., за да те оневиня, бре! Ма, ако не ти харесва, мога да си поправя поста...
Иначе, наздраве!
Специално наздраве и на Крум-"безплатното", на Сашо и сичкуту инвентар...
Последно редактирано от edoors; 24-04-12, 19:10.
Причина: Още наздравета
Към минута 2,5 вече е много смешно, иначе си е великолепна пародия на един от най-великите комици.
Пък аз да попитам и друго- за дамите няма ли нещо в добавка, че само с масажистки се черпите тука, хм?
Наздраве между две домашни задачки
Изпрати ми на ЛС какво да говоря в съда и ме призови като свидетел...
Наздраве!
Друго мислех аз-с блага дума, съпроводена с лош поглед и voilа
Спестяваме от адвокатски хонорари и други съдебни такси, но те си остават дължими от Крум Готово нагласен е-няма къде да ходи
Да разбудя малко останалите баровци
Наздраве, трезвеници
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Наздраве: на дамите.....ей то не бяха конкурси не беше чудо..... като почнеш от сервитьорките, мед.сестрите, ТанцУвачките, сега и масажистки искат... стига бре....ще ви оставим накрая сами да си пиете...по мъжки, или изкарайте тука някой красавец, моЕ да е всекъв,само да е къпан Щото некъпаните ги пращаме при вас да ви подпиват.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар