Колко много съм изпуснала Едни проценти, едни стотачки/хилядарки..., част от тях за моя сметка.
Кандидатирам се за навигатор на Кольовата Витара, да видим дали ще посмее да я въргаля следващия път Коле, търси спонсори за новия отбор.
Апропо, само в адашчето ми остана надеждата, че няма да ми извърти някой номер.
Наздраве на всички
Пък вие отивайте в Шумен, там съм уредил да ви чакат.
Лоша работа Компотеро .Аз другата седмица мислех те викна да апнем едни пържолки ,че имам те черпя за бърза помощ , ама на кво да правим ще си ги апнем без теби
Наздраве Ви
Да ви се оплача от Крум! Днеска ми изхвърли цялото имущество от неговия склад и ми каза да се оправям (каквото и да значи това)! Знаех си, че от техните заигравки с Гришата, няма да излезе нищо добро и ето... Къде сега да си преместя съдържанието на мазето, за да си прибера нещата от Крум? А?
НАздраве!
Айде, почва се раздора в групата която ме изнудва...
Ива е моята спасителка, имам да я черпя едно возене по баирите, ама ако обещае да не пищи много...
Гришата ще гледа на другата страна...
Гени, при мен има място достатъчно да събере още поне толкова...
Утре по обяд(следобяд) съм при теб с камиончето да взема боклуците дето ти пречат. Стига самолета от Канбера да излети навреме.
Проценти и комисионни давам само на този който дойде да помага да натоварим излишните боклуци.
Коментар