Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение.....новото купе дето 2 месеца го гласи малко го отъркалял.Всичко им било наред поражения по тях нямало.....
На мен днес ми е най-хубавия ден, мойта мацка става на 6 години, довечера ще гледам да намина да почерпя.
Наздраве на започналите ....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнениеТози и аз го познавам, и без купе да се беше отъркалял пак щеше да е без поражения.
На мен днес ми е най-хубавия ден, мойта мацка става на 6 години, довечера ще гледам да намина да почерпя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнениеТози и аз го познавам, и без купе да се беше отъркалял пак щеше да е без поражения.
Иначе казано Наздраве за "Твойта мацка"!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеАз,преди малко се прибрах от Трявна,и чета тука,че Компотерчо се Утъркалял!
Значи витарлясника вече не е същия!Ето как изглеждаше тази сутрин.
[ATTACH=CONFIG]437131[/ATTACH]
Коментар
-
И ква стана тя . Имам едно кило чипс пък бирата ми свърши...Ще почакам още малко да стане манЖата - боб с ребри в гърнИ и ще си наливам водкенДа поздравим и хората които имат повод
Наздраве за СичкиRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеИ ква стана тя . Имам едно кило чипс пък бирата ми свърши...Ще почакам още малко да стане манЖата - боб с ребри в гърнИ и ще си наливам водкенДа поздравим и хората които имат повод
Наздраве за СичкиА за водката.............ти зелена салата немаш ли бре серсемино
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар