Наздраве на рано и по-късно пиещите! Аз ще ударя едно коктейлче с джин и лимон и малко панирани сиренца. По-късно може да мина и на пържола, че тези дни много бачкане..от 8 човека стаята сме само 2 и ни се е...майката...без извинение!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Айде сега ще ми броите цигарите Пушенето не беше ли забранено на закрито, а това е открит бар? Или бъркам?
Наздраве
Споки, бейби, барът макЪр и закрит не го ловят разни закони и законченца на тъпия ЕС. Тук се прави всичко, дори и чалга се слуша понякога. Специално за пушачите съм мушнал една аспирация, дето само да си помислиш за цигарка и ти изсмуква мозъка, чак припадаш - тъй няма и нужда да се напиваш, пиеш по едно, запалваш и се отнасяш.
Наздраве!
Ъъъ така между наздравиците да се промъкна и да попитам как мога да поставя линка, например от vbox7 или youtube и да излезе на яве, тоест поставяш линка, цъкаш и слушаш - гледаш, а аз да си ви кажа НаЗдраве!
Споки, бейби, барът макЪр и закрит не го ловят разни закони и законченца на тъпия ЕС. Тук се прави всичко, дори и чалга се слуша понякога. Специално за пушачите съм мушнал една аспирация, дето само да си помислиш за цигарка и ти изсмуква мозъка, чак припадаш - тъй няма и нужда да се напиваш, пиеш по едно, запалваш и се отнасяш.
Наздраве!
Жив и здрав Тишо, аспирацията ти ми спаси живота. Ясене, откъде ги измисли тея 3 кутии? То се случва само ако седнем на маса в 10 сутринта и до 10 сутринта на другия ден не станем от нея
1,5 до 2 кутии, ако много ме нервират разни непушачи
Айде наздраве, дружината
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар