Абе, пие се, пие се, колко па да се пие. Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Гриша - Иве, аз (ако не ми мине котка път) на сбирката ще водя щерката, на 7.5 - няма на кой да я оставя, така че има опция поне единия Ви младеж да си има компания Ще е по-весело
Едно въпросче относно сбирката в Балчик: Как стои въпросът с пушенето във вилата на (а бе, Коле, що така му викаш) Румен? Не за друго, щото аз съм пушач и няма да досаждам на праведните и ще пуша навън! Та ако е така да почвам се настройвам...
Баси тия ме побъркаха, глей к'ви ги мисля отсега!
И като е тръгнало на мама...я едно поздравче:
Я Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Едно въпросче относно сбирката в Балчик: Как стои въпросът с пушенето във вилата на (а бе, Коле, що така му викаш) Румен? Не за друго, щото аз съм пушач и няма да досаждам на праведните и ще пуша навън! Та ако е така да почвам се настройвам...
Гриша - Иве, аз (ако не ми мине котка път) на сбирката ще водя щерката, на 7.5 - няма на кой да я оставя, така че има опция поне единия Ви младеж да си има компания Ще е по-весело
Привет и от мен- най-накрая работният ден свърши
Децата, мисля, можем да ги запознаем и по-наблизо.
А за пътуването още не смея да обещая аз, лично, че много ми станаха дините и работата. Но пък със сигурност ще има представител на фамилията.
Наздраве на всички, че не издържам вече да пийна нещо
Коле, те са деца, колекционират динозаври и гледат "От местопрестъплението", "Бен 10 - извънземна сила" и такива работи. Ти с твойто подсъзнание...
Това го правят когато има някой възрастен край тях. Ако знаете какви ги вършат като са сами. Така де, аз си спомням какви ги вършихме...
На дебелия плешив му викам дебел плешив защото е дебел и плешив. Аз за разлика от него съм само дебел., Е и красив и умен, и най-вече скромен... Но Румбата има едно друго качество-има мнооого голямо сърце. Затова и се радвам, че е сред приятелите ми.
Да вземете да си налеете по едно пиене-аз черпя. Поводът е, че днес сутринта са ми превели субсидиите за земеделието... Не са много, ама като ги има в банката-човек диша по-леко някак си...
Коментар