Гъби такива, още ли пиете?
Аз изядох толкова храна колкото сигурно тежа и не мога да гледам!
Тия празници...
И тия обиколки над континентите...
И тоя Дядо Коледа...
Като че ли тая година много ми дойде, ама старост нерадост!
Добре, че сте ми вие да ме накарате да се усмихна!
Айде Наздраве!
Виве, Емко е нов и незнае, че имаме неписано правило всеки пост да съдържа пожеланието "Наздраве!"
А мъжо и на Вивето е моя по-голям брат Ясен, който набедиха, че ми бил любовник, ама това само за да може да се крие и от двете и да решава тайно съдбата на държавата!
па ме нахапа нещо .... ко да се праи хапи новобранците кат ти е малко мезето.... гуедам ,че си казваме все наздраве .... па никой не е казал нещо против....
глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
ubuntu - linux happy user
па ме нахапа нещо .... ко да се праи хапи новобранците кат ти е малко мезето.... гуедам ,че си казваме все наздраве .... па никой не е казал нещо против....
4 път, без наздраве!
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Опааааааа!Чай да видим ко стаа тук!ПоканИха ме да си чешем езика тук.За сефте ви посещавам оти не пием....1.....2......3.....!Е не е уошу!Ама никак!за мен ено безаукухоуну моуим!Аре!....Весеуа Коуеда!
Опааааааа!Чай да видим ко стаа тук!ПоканИха ме да си чешем езика тук.За сефте ви посещавам оти не пием....1.....2......3.....!Е не е уошу!Ама никак!за мен ено безаукухоуну моуим!Аре!....Весеуа Коуеда!
Е айде, не се праи, известен местен пияницооо! СипУаме ти едно от ка'ото пиеш и готово!
Наздравве, трезвеници так'из!
И един по-здрав от мен:
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар