Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Жули, не е важно колко е часът в момента, а дали часовника е превключил на нощна енергия.
    Имахме един часовник в таблото на блока който беше настроен да включва нощна енергия някъде към 2 следобяд...
    Накарай Дани да провери в коло часа се прехвърлят тарифите конкретно на вашия електромер. Има знаение...

Айде наздраве.

Митре, утре като идваш да посрещаме новата година-донеси малко вино.
    Не малко де, повечко...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Жули, не е важно колко е часът в момента, а дали часовника е превключил на нощна енергия.
      Имахме един часовник в таблото на блока който беше настроен да включва нощна енергия някъде към 2 следобяд...
      Накарай Дани да провери в коло часа се прехвърлят тарифите конкретно на вашия електромер. Има знаение...

Айде наздраве.

Митре, утре като идваш да посрещаме новата година-донеси малко вино.
      Не малко де, повечко...
      Часовника се включвал в 22,00, Дани каза, че бил верен!
      Няколко месеца електромера въртял само дневна, но този месец го оправили!
      Ужким!
      Айде да не си разваляме пиенето!
      Наздраве!
      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Е, наздраве тогава за точните часовници.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Жули, и сега какво казаха от енергото? Няколко месеца ще е само на нощна, за да ви компенсират ли?
          Коле, точно така. Аз от тези рими не мога да ги разбера какво искат да кажат.
          Банда наздраве!
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Айде, казвам ви последно наздраве и отивам да легам, че Ясен ще посрещам по трети петли пък досега съм си играл да си опъвам суджука, белки стане един метър. Ама не можа, се толко си стои. Викнал съм дома да ми дойдат три комшийки, три комшийки първи челастрийки, да го дърпат, да му баят, пък дано да го напраят. Аре, бегам...

Коментар

Мале, мале...Много интелектуално го раздавате днес. Човек не смее да се обади. Но наздраве бих казал.
              Та наздраве, де!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Разминахме се с Тихомир, вече съм в Русе. Но той животът не е идеален. Суджук - друг път.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Разминахме се с Тихомир, вече съм в Русе. Но той животът не е идеален. Суджук - друг път.
                  Тъй ще речеш ти. Уплаши се от комшийките май. Поздрави на Макса. Наздраве с пилешка чорбица.

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                    Наздраве на целия Бар!
                    Гриша ако минеш към Бара тая вечер, мерси за комплимента
                    Аз съм на ракийка с кисели краставички, нещо зъбче ме наболява, но часа ми е чак на 3 януари, ще се лекуваме с ракийката!
                    Емко ти ако минеш викни ни едно Наздраве най-накрая!
                    Виве, мъжо ти щом е хванал към Балкана, незнам, там много се пие, и мечки има, незнам, незнам, пази си го!
                    наздраве , ама гледах "по-сърдити старчета" та се лекувах със смях и твърдо гориво - това е според мен формулата за лечение от всекви болешки - смях и твърдо гориво "бастун , кретен и кранта" са само часто то епитетите у филма -гледал съм го ,но пак се скъсах да се смея
                    глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
                    ubuntu - linux happy user

Коментар

Наздраве!
                      Днес никой ли няма да пие от обяд?
                      Май само аз, но с тоя зъбобол нямам голям избор!
                      Отивам да паля бенгалски огньове
                      Не ми дават да изляза да правя снежни човеци, че било студено, а аз кашля
                      С една дума, да живее комунизма!
                      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Е, Жули, ще ти правя компания с една биричка, че се очертава дъъълга вечер, която ще продължи чаааак до догодина

Наздраве!
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве!
                          А-аа, тук съм!
                          От преди час съм на бира, така ще изпратя Старата година, а Новата ще посрещна с...Бира.

Със зъбобол посрещнах Новата 2011г. Съчувствам искрено.

Като видях, че ти си писала последна преди малко, реших че ще се "поетизирам", но уви! Ръкавицата е хвърлена!

Наздраве!!!
                          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            Е, Жули, ще ти правя компания с една биричка, че се очертава дъъълга вечер, която ще продължи чаааак до догодина

Наздраве!
                            За сега сме двама (за компания), ще се по напълни.

Наздраве и на теб.
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве!
                              Не ми дават да изляза да правя снежни човеци, че било студено, а аз кашля
                              С една дума, да живее комунизма!
                              аз съм на кафе со шотладско подобрение у него 1/2
                              глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
                              ubuntu - linux happy user

Коментар

На мен ми донесоха една ракийка за довечера. И си налях да я дегостирам, че да не се окаже калпава като на сбирката. Та идеята ми беше......може и да не остане за довечера, а може и аз да не остана.
                                Айде наздраве!
                                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X