Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеКо става тука бе да не е затворено днес. Искам да пия пък няма с кого
. Ай наздраве
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениевърнахте надеждата в стария човек...
Наздраве Живко.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДа е стар, да е стар, колко да е стар...
Наздраве Живко.и поздравления за състезанието
.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Дойде ми музата, или както казват по нашиО край стегнА ме капата, и си спретнАх паста ала карбонара.
И понеже спагетките (както повелява традицията в римски окръг), ми беха малко си метнАх лумакони.
АресАх се!
А, наздраве!
Верно не става само с ядене, ама кое си требе, оно си сака.
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Давайте да пиеме, че след некой ден ми почва "Жътвата", и нема да имам време. Наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеДойде ми музата, или както казват по нашиО край стегнА ме капата, и си спретнАх паста ала карбонара.
И понеже спагетките (както повелява традицията в римски окръг), ми беха малко си метнАх лумакони.
АресАх се!
А, наздраве!
Верно не става само с ядене, ама кое си требе, оно си сака.
[ATTACH=CONFIG]391077[/ATTACH]. И аз току що минах на онази "народната" ,дано Кольо не види че пак ще ме грабне
.Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДа ви кажа утре вечер към седем вечерта да си пуснете нашето радио, и да чакате.
Наздраве ви.
Наздраве
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар