Наздраве Саше.
Баси, от якото друсане по старопланинските камънаци тази седмица сега ме болят вратните прешлени. Вчера по пътя насам спирах да пия "Нимезил"-толкова ме боляха. Сега е малко по-добре, ама още съм схванат.
Дали ракията няма да оправи болката?..
Наздраве момчета!
Имах странен ден!
Най-хубавото в него беше, че гушках едно тридневно каркачанско кутре поне половин час и се заредих с толкова любов, за години напред!
Другата неделя ще ходя пак да го видя. Вечерта моя Ники, реши, че трябва да чистим терасите, носи едни кофи с вода, разлива ги и после с парцала търкахме ли, търкахме.
Като че ли дойде време за почивка! Сипвам си една биричка и вдигам краката на дивана!
Ето и малко хумор, усмихнете се:
Двама пияни си стоят и единия вика на другия:
- Да ти викам ли такси?
- Викай ми както си искаш.
Вчера следобед слизаме от Ком към Берковица, и на един завой някакъв с Дайхатсу ми маха да спра. Спрях, и онзи ми вика-"Вече няма да казваш, че не ме познаваш..." Явно съм се опулил доста, та ми показва един стикер-червен кръг, със задраскан път в него. Ясно-съфорумник. Ма той сочи именно наклонената червена ивица, а на нея пише edoors. Тобяха ръкостискания, то бяха прегръдки...
Евгени да пусне снимката.
Наздраве на всички.
Ама преди да слезеш, вика по станцията: "Изчакайте ме, че тука един ме спря да се запоем! Още не го знам кой е!"
Ужас! Нещо направих и изтрих снимките! И с Търтьо и с Кольо и всичко....
Коментар