Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
    Аз сега се връщам от концерт на Cinderella, та да мина през бара да видя дали е останал някой на който да кажа колко хубаво беше
    [ATTACH=CONFIG]340918[/ATTACH]

И, наздраве
    Хубаво е да се споделят такива емоцииИ аз правя така,споделям хубавите неща
    Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Наздраве,пиянища!! Да не съм объркал раздела бре???? Има ли нова тема-ИСКРЕНО И ЛИЧНО???
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
        Наздраве,пиянища!! Да не съм объркал раздела бре???? Има ли нова тема-ИСКРЕНО И ЛИЧНО???
        Не,няма такъв раздел.Просто в един Бар се говори за всичко))Типично по български някой не се стърпя и гризна,но ...нищо ново под слънцето
        Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            Трай си, че Кольо ни е подкарал всичките през.... "Море от лИбоФ"... Ето:

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Божич, кажи си името да знаем как да ти викаме бе, стига потайност. Надявам се да дойдеш на очертаващата се сбирка да се запознаем с теб. Кефиш ме, и исакам да се видим очи в очи.
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Вие май взехте да се бъзикате с Коля ей-така, за добро утро... Фнимавайте, че да не почне той, понякога са плакали от неговото бъзикане...

Аре сега наздраве, днес си преизпълних плана за бачкането което трябваше да избачкам, и съм доволен.
              Евгени, ти няма ли да се включиш официално в клуб "Айдушки срещи" за чревоугодници и табиетлии?!? Или ще си останеш виртуален подстрекател само?!?

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                Евгени, ти няма ли да се включиш официално в клуб "Айдушки срещи" за чревоугодници и табиетлии?!? Или ще си останеш виртуален подстрекател само?!?
                Цвети, тая седмица ми беше шанса, че съм без деца, но както казах и на Ванката, часове преди да се уговорите за снощи, бях поканил гости у нас, а видях, че групата е на зор и мероприятието не търпи отлагане (за справки- опита на Емо да отложи за четвъртък) и тъй като очевидно не съм от най-редовните, с тъга в сърцето си затраях... Та пих Ясеновица вкъщи с програмист! А това не е лесна работа,но мислено бях с вас....

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=120852

Вземи се в ръце най-накрая! Групата е отворена и приема постоянно мераклии за табиетлийски гозби, питиета и моабети. Приемат се цели семейства, така че нямаш никакво оправдание.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=120852

Вземи се в ръце най-накрая! Групата е отворена и приема постоянно мераклии за табиетлийски гозби, питиета и моабети. Приемат се цели семейства, така че нямаш никакво оправдание.
                    Знам я темата, чета редовно, че и пиша понякога! Дори се виждах с повечето айдуци, ама не успях за сбирка...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Знам я темата, чета редовно, че и пиша понякога! Дори се виждах с повечето айдуци, ама не успях за сбирка...
                      Айде стига извинения! При нас участниците първо се очовечават, за да могат после да станат на прасета / например по хайдушки/.

Крум даже пи бира. С отвръщение, но пи. Ако лъзнем и Юрата, работата е опечена.
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Ако лъзнем и Юрата,......
                        Е те тогава ше си е... ма...а !
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз си сипнах. Наздраве.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Наздраве.Отивам да играя футбол,и после почвам.
                            Последно редактирано от Тихомир; 16-06-11, 18:16.
                            878511557

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                              Айде стига извинения! При нас участниците първо се очовечават, за да могат после да станат на прасета / например по хайдушки/.

Крум даже пи бира. С отвръщение, но пи. Ако лъзнем и Юрата, работата е опечена.
                              Крум днеска беше "свежарка" и каза, че повече без бира няма да сяда на маса.... Наздраве!

П.П. На вниманието на Дедо Поп!: Вече да не съм прочел, че Кольо бил мечкадарин, нерез или подобно! Виж за какво доверие става въпрос...:

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                              .А Кольо ,ако съм на война иска някой като него пази мой гръб.
                              Последно редактирано от edoors; 16-06-11, 17:58. Причина: Култ към личността на Кольо!

Коментар

Ей...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X