Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Ъъъъ, Наздраве.
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
      Ъъъъ, Наздраве.
      Кво Ъ-каш бе? Хълцаш ли? Удари една бира и ще ти мине!

А Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Кво Ъ-каш бе? Хълцаш ли? Удари една бира и ще ти мине!

А Наздраве!
        Още една искаш да кажеш....

Наздраве, Евгени.
        Honda CB 919 Hornet
        0898849413-Светльо

Коментар

Тази вечер пак празно. Да сте по истински кръчми-неби трябвало, утре сите сме на работа и трябва да се става посред нощ...

Да не пиете-също не ми се вярва.

Що не викате наздраве бе?

Я аз да се изокам:

НАЗДРАВЕЕЕЕЙЙЙ.....
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мдааа.
            Както е записано в Библията : Господ за 6 дни е създал светът , а на семия седнал да ... гледа Формула1.
            Седнал той , ама не ще да е на сухо . Все пак единствено в Неговите възможности е да превърне водата във вино , та явно е седнал на червено .
            Никъде обаче в Библията не пише за величието на дребния Човечец .
            Не този , който е изобретил Вавилонската кула , за да бъде по-близо до Него . Не и този , който е изобретил машина , за да го доближи ( това са мечтите за Космонавти , за хора като Стефан ) .

Става въпрос за едни други , на вид обикновени хора , които са развили идеята Му : Той е превърнал водата във вино , обаче Те от виното са направили Ракия ! Ей по този въпрос Библията е безмълвна ... дали па не е Дяволско творение ?!
            А по тази логика и моя казан ( за ракия ) ще е първата стъпка към онзи другия , с катрана ...
            Обаче : ако в пъклото ме пуснат с моя си 120 - литров казан , плюс грешните мацки ... ше търпим и стискането на топките нощно време ...

Ай наздраве на Бандата , другото е суета !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              Мдааа.
              Както е записано в Библията : Господ за 6 дни е създал светът , а на семия седнал да ... гледа Формула1.
              Седнал той , ама не ще да е на сухо . Все пак единствено в Неговите възможности е да превърне водата във вино , та явно е седнал на червено .
              Никъде обаче в Библията не пише за величието на дребния Човечец .
              Не този , който е изобретил Вавилонската кула , за да бъде по-близо до Него . Не и този , който е изобретил машина , за да го доближи ( това са мечтите за Космонавти , за хора като Стефан ) .

Става въпрос за едни други , на вид обикновени хора , които са развили идеята Му : Той е превърнал водата във вино , обаче Те от виното са направили Ракия ! Ей по този въпрос Библията е безмълвна ... дали па не е Дяволско творение ?!
              А по тази логика и моя казан ( за ракия ) ще е първата стъпка към онзи другия , с катрана ...
              Обаче : ако в пъклото ме пуснат с моя си 120 - литров казан , плюс грешните мацки ... ше търпим и стискането на топките нощно време ...

Ай наздраве на Бандата , другото е суета !
              Наздраве, Владо! Харесва ми тая концепция! Ясна, пряма и изпълнима ... в някаква степен (не казах "цялата", само защото никой не се е върнал от "там:, за да разкаже)!

Владо ТС -ПРЕЗИДЕНТ!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Така е Владо, "По-добре принц в Ада, отколкото слуга в Рая"

Наздраве.
                Honda CB 919 Hornet
                0898849413-Светльо

Коментар

Бе да рекна и аз едно наздраве
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Железен си Владо. Пък тя ракията не знам дали е дяволско творение(по-скоро не, ние с митрето си я варим, а не сме рогати и опашати), но те приближава до Бог. Няма две мнения. Та ще си я поркаме лютата докато свърши. Ама няма свършване, всеки има казан...

Аре наздраве.

А бе, ти кога щеше да идваш по нашия край?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Тази вечер пак празно. ....
                      Само да ти кажа че вече не е заради мачове и така до кая на лятото. Футболистите, и те са хора и те имат нужда от почивка месец-два
                      Наздраве ви.

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                        . Футболистите, и те са хора...
                        Те тука не съм много съгласен с теб, доста от тях са загубили човешкото в себе си, ама карай. Няма да влизам в спорове сега, а ще си лягам. При среща-напомни ми да си поговорим по темата.
                        Аре последно наздраве, днес много бачкане, и сега съм разглобен...

Коментар

Пичове , едно от нещата които съм запомнил още от студентските ми години ( дамите да си затворят очите ! ) , наред с техническите дисциплини , беше : Каквото сложиш в устата , и на на жената между краката .... това ше ти остане в тоя живот !

Пъклото ни е в кърпа вързано ( нищо че Едорс не верва ) , ама и там си има очарование ... Президентската институция не е за мене
                          Иначе "Принц на Ада" на Металното сърце ми харесА. На коя група е ?

Коле , на Първи юни ми излиза новата книжка (да не ми мине котка път , Пу ! ) . До тогава ше ме возят като бай Тошо на задната седалка .
                          .. след това ... ( дано жената не чете тук ) - в зависимост от останалите залежи на ракийка ( свършва матр`ияла , свършва , та ше требе пак да друсаме сливите , доде стане гроздето ) , плюс антуража , дето сега пък е по белия свят ... абе очертава се към 10-ти чак

Наздраве за новата седмица !
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Малко празно, ама да обърна една, а?
                            Наздраве!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              Малко празно, ама да обърна една, а?
                              Наздраве!
                              Здраво , друже !

Празно нема . На здраве !

Коментар

Хм...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X