Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Ма как сам ! И аз съм тук! Има ли принцеси, или не? Обаче след малко ша ида да пак да поспинкам, че съм голяма глезла ! До довечера. Наздраве с ананас , напълнен с водка...експериементално - щерката го измагери.!
Аз почвам...тоест свършвам, с тъмно пиво, с лечебна цел, после ще пия кафе.
Та НАЗДРАВЕ!
П.П1.Имах наивната идея, че този път аз ще отворя бара...
П.П2.Айде бЕгам, че докато пиша Цвета ми пие от бирата.
Прибрах се аз, сипах водчица и мезвам с некви "морски дарове".
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Тази банкнота ме подсети за "как се сменя ценосната система за кратко време".
Тази жена от банкнотата я гледах в "Събеседник по желание" във предаването "Всяка неделя" (спомняте ли си го), и разказваше колко е горда че тъкмо нея са избрали от стотиците които са били на полето в момента в който са дошли да снимат и за партията разправяше и не'нам си к'во.
Това е било малко преди 10.10.1989г.
А след тази дата запона да се появя по телевизията (беше една и половина - половинката за втора програма), и по весниците и да се жалва че нищо не са й платили (от държавата за снимката) а трябвало да й платят мнго
Между времено се "смениха парите" и овикванията й останаха в глас в пустиня.
Имам питане:
Възможно ли е като ми свърши водката и морските дарове, да мина на ракийка със салата и шунка.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар