Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Малиий свате, аз ако бях в тази стая щех да съм се "направил на дърво". Каквото и да значи това. МНого плакати бе, и все едни такива...
    Наздраве!
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Малиий свате, аз ако бях в тази стая щех да съм се "направил на дърво". Каквото и да значи това. МНого плакати бе, и все едни такива...
      Наздраве!
      Кво разбираш ти от съвременна музика...Тва Майли Сайръс,Серена Гомез,ала бала...Наздраве,Свате!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Тигре,а така моеш ли?А наздраве!
        Мога, ама не смея. Зер, ако се разсипе, ша иди на зян!
        Ама ти си си фокусТник, де ще се меря с тебе!
        Наздраве, Марто!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Айде два повода за напиване, Жорката има ден ден и волейбола отиде на кино ........ Абе Марто разбрахме, че новата ти машина прави хубави снимки, ако беше мръднал малко по-встрани да се виждат само плакатите щеше да е перфектно ..... Наздраве
          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Мога, ама не смея. Зер, ако се разсипе, ша иди на зян!
            Ама ти си си фокусТник, де ще се меря с тебе!
            Наздраве, Марто!
            За фокусниците(магьосниците) има хубав виц:

Дяди разхожда внучето си из парка. Виждат магьосник, и детето казва:
            -Дядо, дядо, виж-магьосник!
            -Ами, никакъв магьосник не е... прост педераст! Едно време какво педерасти имаше-магьосници...
            Наздраве!

Свате да не се разсърдиш, аз на майтап. Ама какво да правя като в простата ми кратуна не се запомнят умни неща, а все глупости и мръсотии...

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
              ако беше мръднал малко по-встрани да се виждат само плакатите щеше да е перфектно ..... Наздраве
              Да бе да...
              Аз и така се облизвам като котарака на ТигАрО, ако всичко се виждаше-може и да припадна. От слабо кръвоснабдяване на мозъка....
              Наздраве Деске.

Коментар

Наздраве на Бара
                Честито ти Траялче много живи много здрав за да мое още по-много да пукаш
                Ади НАздравИ МАскари
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Айде два повода за напиване, Жорката има ден ден и волейбола отиде на кино ........ Абе Марто разбрахме, че новата ти машина прави хубави снимки, ако беше мръднал малко по-встрани да се виждат само плакатите щеше да е перфектно ..... Наздраве
                  Ми добре...щом вече не ме 'аресваш...Здраве да е!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Майтапа на страна бат'Марто айде Наздраве!
                    Наздраве Коле,Румба,Сашко,Митре.....
                    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Майтапа на страна бат'Марто айде Наздраве!
                      Наздраве Коле,Румба,Сашко,Митре.....
                      Тва е друга приказка.Първата звучеше като ,,Ташака на страна''.Наздраве,Чеди!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Ми добре...щом вече не ме 'аресваш...Здраве да е!
                        А бе не бе!
                        Харесваме те. Пък Деската има и други причини(иначе ще ходи пеш)...
                        Ама ако се беше дръпнал настрани аз сега нямаше да пиша...
                        Така, че показвай се, няма лошо. Само дет си малко грозничък, де да беше красавец като мен...

Коментар

Понеже батьо е рибар, ще му кажа как се прави "САла на капуста", или салата не зелево листо.
                          Едно време, кат' бЕх млад и аз ходех на риба по Струма. И понеже покрай реката все имаше градини, та:
                          Вземаш едно листо от некоя зелка и У него си дрОбиш коЕ що намериш- чушки, доматки, лучец...
                          После брЪкаш у раницата и вадиш мускала с оливието, кнИжката със солта и...
                          И най-накрая брЪкаш по-надлЪбоко и вадиш рикиицата.
                          И те така!
                          Наздраве, бате!

Фокусническа ралта...
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            А бе не бе!
                            Харесваме те. Пък Деската има и други причини(иначе ще ходи пеш)...
                            Ама ако се беше дръпнал настрани аз сега нямаше да пиша...
                            Така, че показвай се, няма лошо. Само дет си малко грозничък, де да беше красавец като мен...
                            Ми Нерез,то па не мое всички да сме шукар!А наздраве!
                            Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Понеже батьо е рибар, ще му кажа как се прави "САла на капуста", или салата не зелево листо.
                            Едно време, кат' бЕх млад и аз ходех на риба по Струма. И понеже покрай реката все имаше градини, та:
                            Вземаш едно листо от некоя зелка и У него си дрОбиш коЕ що намериш- чушки, доматки, лучец...
                            После брЪкаш у раницата и вадиш мускала с оливието, кнИжката със солта и...
                            И най-накрая брЪкаш по-надлЪбоко и вадиш рикиицата.
                            И те така!
                            Наздраве, бате!

Фокусническа ралта...
                            Тигре,аз и други ишерети знам,ама не са за Форума...А наздраве!Че Свата ще иска хайвер от русалка....А наздраве!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе я пийте и всички ще сте красавци.......... или както един пич казва :"Ша пийш !" Наздраве котьовци

Коментар

Абе я пийте и всички ще сте красавци.......... или както един пич казва :"Ша пийш !" Наздраве котьовци
                                А върти ли заканително главата?!А наздраве,Десо!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X