Наздраве, банда! Абе имам аз едни проблеми- много тежки. Някой би ли хвърлил едно око тук . Извинете, че ви занимавам, ама някак си ми е важно, а пък това е една много посещавана тема и то все от 'арни момци.
Наздраве, банда! Абе имам аз едни проблеми- много тежки. Някой би ли хвърлил едно око тук . Извинете, че ви занимавам, ама някак си ми е важно, а пък това е една много посещавана тема и то все от 'арни момци.
Маноле,ти намерИ къде да питаш..С ,,мама та '' пробва ли?А наздраве!
Преди малко се прибрах от Варна. Днес ми беше най-гадния и невъзможен за вземане изпит. От 33-ма души днес го взехме само 9, доцента ми подари тройка. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Преди малко се прибрах от Варна. Днес ми беше най-гадния и невъзможен за вземане изпит. От 33-ма души днес го взехме само 9, доцента ми подари тройка. Наздраве!
Eeeee- важното е, че си минал. А останалите 24 човека- питаш ли ги какво дават за твойта тройка? Наздраве за изпита
Eeeee- важното е, че си минал. А останалите 24 човека- питаш ли ги какво дават за твойта тройка? Наздраве за изпита
Като казвам най-гадния и невземаем, имам предвид през целия ми живот до сега, не само тази сесия. Дано и колегите да го вземат на поправката. Отивам да се къпя и след това да играя карти, недейте да казвате на Деси да не я дразните. Наздраве за изпита, аз черпя тази вечер!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар