Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "Наздраве"

Баси отвратта...Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеБатьо, виж какво ти намерих:
 Дей повръщатото човече...Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Тук, няма такова. : -)Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБаси отвратта...
 Дей повръщатото човече...

П.П. Напиши ми едно съобщение, как си се оправил с настройването на станцията.
 Коментар
- 

Ааа....може и нещо друго да придобием,ама....дано се лекува!!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАпа Крум, ако дойде с кемперо, около Дунав мост ше изкара пачка от наем 
 Айдеееее!!!
 Наздраве!  

Айде,Наздраве!!088пет722пет99
 http://www.hydropompi.com/
 Коментар
- 

Защо, Светльо гледа така? : -))Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеАаа....може и нещо друго да придобием,ама....дано се лекува!! 

Айде,Наздраве!!

Коментар
- 

Той сам си каза-щото е пияница,а и си гледа като борсук!!! Ако не знаеш какво е борсук-погледни снимката пак! 

Виж до кого е седнал!! Кой знае какво му се е случило......преди снимката!088пет722пет99
 http://www.hydropompi.com/
 Коментар
- 

Първоначално, това ми дойде на ум. : -))Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеВиж до кого е седнал!! Кой знае какво му се е случило......преди снимката!
 Коментар
- 

Оправих се с изтриване на всички настройки, и започване наново.Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеП.П. Напиши ми едно съобщение, как си се оправил с настройването на станцията.
 Но не ми се пише сега как се прави-просто ме мързи. Като се видим някой път наживо-няма проблем. Пък ако имаш зор да разбереш, и си настроиш твоята-ще направя усилие разбира се.

Наздраве!Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Аааа, не така, Колеее! Празни.... шамандури- празни гърненца!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение: Другите "шамандури" и те не са много пълни(старая се да са все празни  ), ),

Наздраве!
 Коментар
- 

Те си се пълнят сами, и си стоят пълни докато не им дойде реда да ги разтоваря 
 Ма не се задържат дълго време пълни, това имах предвид. От толкова мед пък се прави шкембе, както Жулиета е забелязала...

Наздраве!Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

'баси, ние с Крум като не лизваме мед... от къде тия шкИмбета...?Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТе си се пълнят сами, и си стоят пълни докато не им дойде реда да ги разтоваря 
 Ма не се задържат дълго време пълни, това имах предвид. От толкова мед пък се прави шкембе, както Жулиета е забелязала...

Наздраве!  
 Коментар
- 

Добра вечер и наздраве на цялата компания.
 Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБаси отвратта...
 Дей повръщатото човече...То, тук няма, но ... ето ви едно, за всеки случай:Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеТук, няма такова. : -)

... proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
 NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
 Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 27 потребители онлайн. 0 потребители и 27 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар