Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеБатьо, виж какво ти намерих:
Дей повръщатото човече...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБаси отвратта...
Дей повръщатото човече...
П.П. Напиши ми едно съобщение, как си се оправил с настройването на станцията.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАпа Крум, ако дойде с кемперо, около Дунав мост ше изкара пачка от наем
Айдеееее!!!
Наздраве!
Айде,Наздраве!!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеАаа....може и нещо друго да придобием,ама....дано се лекува!!
Айде,Наздраве!!
Коментар
-
Той сам си каза-щото е пияница,а и си гледа като борсук!!! Ако не знаеш какво е борсук-погледни снимката пак!
Виж до кого е седнал!! Кой знае какво му се е случило......преди снимката!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеВиж до кого е седнал!! Кой знае какво му се е случило......преди снимката!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеП.П. Напиши ми едно съобщение, как си се оправил с настройването на станцията.
Но не ми се пише сега как се прави-просто ме мързи. Като се видим някой път наживо-няма проблем. Пък ако имаш зор да разбереш, и си настроиш твоята-ще направя усилие разбира се.
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение: Другите "шамандури" и те не са много пълни(старая се да са все празни),
Наздраве!
Коментар
-
Те си се пълнят сами, и си стоят пълни докато не им дойде реда да ги разтоваря
Ма не се задържат дълго време пълни, това имах предвид. От толкова мед пък се прави шкембе, както Жулиета е забелязала...
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТе си се пълнят сами, и си стоят пълни докато не им дойде реда да ги разтоваря
Ма не се задържат дълго време пълни, това имах предвид. От толкова мед пък се прави шкембе, както Жулиета е забелязала...
Наздраве!
Коментар
-
Добра вечер и наздраве на цялата компания.
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБаси отвратта...
Дей повръщатото човече...Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеТук, няма такова. : -)
...proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар