Наздраве!
Днес много рано сте седнали да пиете.
Все така, все така, добра идея!
Марто явно пак ще се бръсне.
Ако сега пропусне, ще чакаме до другата седмица
Да ви се похваля, и аз имам да черпя, вчера в аптеката не искаха да ми дадат едно лекарство, аптекарката каза, че такива лекарства не продава на лица под 18 години.
Смях, почти като виц звучи, нали?
Днес съм на Добричко розово вино, от какво ли го е правил баща ми, не съм се сетила да го питам, но е добро!
Наливам и ви казвам НАЗДРАВЕ ДРУЖИНА!
Наздраве!
Днес много рано сте седнали да пиете.
Все така, все така, добра идея! Марто явно пак ще се бръсне.
Ако сега пропусне, ще чакаме до другата седмица
Да ви се похваля, и аз имам да черпя, вчера в аптеката не искаха да ми дадат едно лекарство, аптекарката каза, че такива лекарства не продава на лица под 18 години.
Смях, почти като виц звучи, нали?
Днес съм на Добричко розово вино, от какво ли го е правил баща ми, не съм се сетила да го питам, но е добро!
Наливам и ви казвам НАЗДРАВЕ ДРУЖИНА!
Налага се...3 неделя в месеца...Като Шамил Басаев съм станал...А наздраве!
Налага се...3 неделя в месеца...Като Шамил Басаев съм станал...А наздраве!
Опаа...на лица под 18 наздраве не казвам
Да кажем на 2х18, айде Наздраве!
Бог да прости прабаба ми и на над 90 години не сядаше без винце и ракийка, балканджийка си беше и не признаваше купешки алкохол.
Та нали крушата не пада по-далеч от дървото, правете си сметка
Мирише ми вече на пролет и не ми се замезва с мръвка, нещо сиренце ми се е дояло.
Наздраве и да ви е сладко!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Свате, техниката малко по малко се оправя, но лошото е, че Данчо много ми пуска разни мухи из главата. Сега е навзел едни ламарини и една лебедка и в събота и неделя май вместо да си бачкам по сеялката ще правим броня и слагаме лебедка на диското.
Тъкмо да видя как става, че като дойде ъвоето при мен да знам как да му направя бронята.
Коментар