Свате, кажи сериозно-ще дойдете ли със снахата и сватята, да започвам списъка.
Всъщност мога да го започна:
1.Паладин-негово е първото място, и има да бистрим американското робство с него, пък после ще се напием съвместно под съпровода на Металика
2-Янита-едно или две места-в процес на уточняване
3-Косьо и Жени, или Жени и Косьо-все тая-две места, те са си все заедно. Вие да не сте женени бе?..
4....?
Тукашните пияндета не ги броя, те са си постоянно присъствие на сбирките.
Наздраве!
Тя организацията е през деня. Вечерта така или иначе организатори и състезатели заформят купон, а след два дни всички вкупом започват да плюят Киро във форума...
Мисълта ми беше, че дали ще съм с организаторите или с бара-за мен купон ще има. Познайте с кого ще ми е по-приятно
Наздраве!
Мисля си дали пак да не направим сбирката на хижата където я правихме предния път. Има банкетна зала с голяма маса, две спални-голяма и малка, печки на дърва навсякъде(повярвайте ми, няма по-добро отопление от дървата, особено в гората), хладилник за напитките, бар с други напитки-ако на някой му дойде много, само нет няма, ама в гората е така.
Разбира се може и на кръчма, но няма да можем да се наприказваме така както в горска обстановка.
Давайте предложения кой как предпочита.
Свате, кажи сериозно-ще дойдете ли със снахата и сватята, да започвам списъка.
Всъщност мога да го започна:
1.Паладин-негово е първото място, и има да бистрим американското робство с него, пък после ще се напием съвместно под съпровода на Металика
2-Янита-едно или две места-в процес на уточняване
3-Косьо и Жени, или Жени и Косьо-все тая-две места, те са си все заедно. Вие да не сте женени бе?..
4....?
Тукашните пияндета не ги броя, те са си постоянно присъствие на сбирките.
Наздраве!
Коментар